Razer BlackShark V2X alınır mı?

GEYMBEK

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram 16GB 32000mhz
Ekran kartı Nvidia 3060 12GB
Anakart A520m k V2
İslemci AMD ryzen 5 500
Merhaba arkadaşlar. 2500 TL bütçem var sizce Razer BlackShark V2 X bu kulaklık alınır mı? Ya da bu fiyat bandında daha iyi kulaklık var mı şimdiden herkese teşekkürler.

2500 TL butce ile jak girisli ve kendinden ses karti olmayan bir kulaklik almazdim. Hele ki anakartimin ses yongasi kotuyse.

Merhaba arkadaşlar. 2500 TL bütçem var sizce Razer BlackShark V2 X bu kulaklık alınır mı? Ya da bu fiyat bandında daha iyi kulaklık var mı şimdiden herkese teşekkürler.
Cloud 3 genelde 2500'dü, bu fiyata bu alınır. Çok uzun süre götürür seni ama eğer bütçeden tasarruf edeyim dersen 1 ay önce v2x 1750 falandı o civara bulursan alınabilir tabii

Cloud 3 genelde 2500'dü, bu fiyata bu alınır. Çok uzun süre götürür seni ama eğer bütçeden tasarruf edeyim dersen 1 ay önce v2X 1750 falandı o civara bulursan alınabilir.

Bir bakayım.

2500 TL bütçe ile jak girisli ve kendinden ses karti olmayan bir kulaklık almazdim. Hele ki anakartimin ses yongasi kotuyse.

Anladım.

Hayır. Sebebe gerek bile yok boşa para. Bozuk 7.1 aktifleştirme kodu göndermeleri de cabası.

Anladım sen bana kulaklık önerebilir misin?

İlla o fiayata bir şey alacaksan indirim beklemeni öneririm diğer türlü H2002P alabilirsin kendinden ses kartı var ve mikrofon kaliteside çok iyi bende var bana küçük geldiği için kullanmıyorum.

İlla o fiayata bir şey alacaksan indirim beklemeni öneririm diğer türlü H2002P alabilirsin kendinden ses kartı var ve mikrofon kaliteside çok iyi bende var bana küçük geldiği için kullanmıyorum.
Evet cloud3 maalesef 3200 olmuş, daha geçen hafta 2800 falanmış. Cuma gününü bekle o gün incehesap cart curtta indirim gecesi falan oluyor herhalde, technopat'ın indirimler sayfasına bir bak eğer o fiyata düşerse onu al kesinlikle. HS80 kablolu eğer 2600-2700 civarına düşerse o da olabilir ama sanırım stoğu gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…