Razer BlackShark V2X alınır mı?

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Merhaba dostlar, 2000 2500 bandı üzerinde araştırma yaparken bu kulaklığın çok övüldüğünü duydum, gerçekten aldığı övgüleri hak eden bir cihaz mı yakın zamanda kulaklık değiştireceğimden alma fırsatı bulabilirim. HyperX Cloud 3 ile arasında kaldım.

Anakart: ASUS Prime B550M-K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, 2000 2500 bandı üzerinde araştırma yaparken bu kulaklığın çok övüldüğünü duydum, gerçekten aldığı övgüleri hak eden bir cihaz mı yakın zamanda kulaklık değiştireceğimden alma fırsatı bulabilirim. HyperX Cloud 3 ile arasında kaldım.

Anakart: ASUS Prime B550M-K.
Cloud 3 al.

Bu yılın temmuz ayından beridir aktif olarak kullanıyorum ve ses kalitesi gerçekten çok iyi bir kulaklık ve en yüksek seviyeye almadığın sürece dışarı seste vermiyor. Ben baya memnunum ama tek sevmediğim yanı mikrofonunun çıkmaması, ama ben bu sorunu mikrofonu arka tarafa atarak çözdüm :D.

Güzel kulaklık fakat ben mikrofonunu hiç beğenmedim, belki bende olan bir sorundur ama ilk geldiğinde cızırtı yapıyordu, yankı yapıyordu ve sesim çok kısıktı. Cızırtı sorununu ve yankı sorununu bir şekilde çözdüm ama sesim kısıklığını çözememiştim geçenlerde ona da bir çözüm bulup tahminimce onu da çözdüm, belki sizde böyle bir sıkıntı olmaz ama benim kulaklığımın mikrofonu bu şekildeydi.

Yorumlarınız için sağolun hocam, eklemek istediğim bir marka daha çıktı. Açık ara zaten hyperx zatende, Fifine'da sanki güzel gibi iyice bir araştırma yapacağım. En azından artan miktar ile steam cüzdan kodu alırım. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı