Duzzy Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Merhaba. Başlıkta da görüldüğü gibi kulaklık almayı düşünüyorum. Bu kulaklık dışında bütün önerilere açığım bütçe maksimum 2500 olur. Anakart modeli: ASRock A520M-HVS Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
Merhaba. Başlıkta da görüldüğü gibi kulaklık almayı düşünüyorum. Bu kulaklık dışında bütün önerilere açığım bütçe maksimum 2500 olur. Anakart modeli: ASRock A520M-HVS
B baranyesterdayslim Hectopat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 117 5 Ocak 2025 #2 SteelSeries Arctis Nova 1 White Mikrofonlu Beyaz Kablolu Gaming (OYUNCU) Kulaklık - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Arctis Nova 1 White Mikrofonlu Beyaz Kablolu Gaming (OYUNCU) Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
SteelSeries Arctis Nova 1 White Mikrofonlu Beyaz Kablolu Gaming (OYUNCU) Kulaklık - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Arctis Nova 1 White Mikrofonlu Beyaz Kablolu Gaming (OYUNCU) Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Duzzy Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 baranyesterdayslim dedi: SteelSeries Arctis Nova 1 White Mikrofonlu Beyaz Kablolu Gaming (OYUNCU) Kulaklık - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Arctis Nova 1 White Mikrofonlu Beyaz Kablolu Gaming (OYUNCU) Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bende bunu düşünüyorum uzun zamandır fakat bazıları kotu diyor bazıları iyi diyor.
baranyesterdayslim dedi: SteelSeries Arctis Nova 1 White Mikrofonlu Beyaz Kablolu Gaming (OYUNCU) Kulaklık - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Arctis Nova 1 White Mikrofonlu Beyaz Kablolu Gaming (OYUNCU) Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bende bunu düşünüyorum uzun zamandır fakat bazıları kotu diyor bazıları iyi diyor.
serkanngfb Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 75 5 Ocak 2025 #4 Alınır, gayet güzel F/P ürünüdür.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ocak 2025 #5 Duzzy dedi: Merhaba. Başlıkta da görüldüğü gibi kulaklık almayı düşünüyorum. Bu kulaklık dışında bütün önerilere açığım bütçe maksimum 2500 olur. Anakart modeli: ASRock A520M-HVS Genişletmek için tıkla... Alınır kendimde kullanıyorum bir sorunu ile karşılaşmadım.
Duzzy dedi: Merhaba. Başlıkta da görüldüğü gibi kulaklık almayı düşünüyorum. Bu kulaklık dışında bütün önerilere açığım bütçe maksimum 2500 olur. Anakart modeli: ASRock A520M-HVS Genişletmek için tıkla... Alınır kendimde kullanıyorum bir sorunu ile karşılaşmadım.
B baranyesterdayslim Hectopat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 117 5 Ocak 2025 #6 Duzzy dedi: Bende bunu düşünüyorum uzun zamandır fakat bazıları kotu diyor bazıları iyi diyor. Genişletmek için tıkla... High-end markaların giriş seviyesi modelleri çok önerilmez, kimi çok beğenir kimi beğenmez ama SteelSeries, Razer'e göre daha sağlam.
Duzzy dedi: Bende bunu düşünüyorum uzun zamandır fakat bazıları kotu diyor bazıları iyi diyor. Genişletmek için tıkla... High-end markaların giriş seviyesi modelleri çok önerilmez, kimi çok beğenir kimi beğenmez ama SteelSeries, Razer'e göre daha sağlam.
Duzzy Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #7 serkanngfb dedi: Alınır, gayet güzel F/P ürünüdür. Genişletmek için tıkla... Bazıları ses kasmak konusunda performansı kotu diyor tam nereden geldiği algılanmıyor falan fistan uygulamasından ayarlanır değil mi?
serkanngfb dedi: Alınır, gayet güzel F/P ürünüdür. Genişletmek için tıkla... Bazıları ses kasmak konusunda performansı kotu diyor tam nereden geldiği algılanmıyor falan fistan uygulamasından ayarlanır değil mi?
B baranyesterdayslim Hectopat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 117 5 Ocak 2025 #8 Duzzy dedi: Bazıları ses kasmak konusunda performansı kotu diyor tam nereden geldiği algılanmıyor falan fistan uygulamasından ayarlanır değil mi? Genişletmek için tıkla... Razer BlackShark v2X modelinin Razer Synapse desteği yok, sadece sitesinden indirebileceğiniz 7.1 Surround sound uygulamasından 7.1 açıp kapatabilirsiniz.
Duzzy dedi: Bazıları ses kasmak konusunda performansı kotu diyor tam nereden geldiği algılanmıyor falan fistan uygulamasından ayarlanır değil mi? Genişletmek için tıkla... Razer BlackShark v2X modelinin Razer Synapse desteği yok, sadece sitesinden indirebileceğiniz 7.1 Surround sound uygulamasından 7.1 açıp kapatabilirsiniz.
Duzzy Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #9 baranyesterdayslim dedi: Razer BlackShark v2X modelinin Razer Synapse desteği yok, sadece sitesinden indirebileceğiniz 7.1 Surround sound uygulamasından 7.1 açıp kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki SS Arctis Nova 1 mi yoksa BlackShark v2X mi?
baranyesterdayslim dedi: Razer BlackShark v2X modelinin Razer Synapse desteği yok, sadece sitesinden indirebileceğiniz 7.1 Surround sound uygulamasından 7.1 açıp kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki SS Arctis Nova 1 mi yoksa BlackShark v2X mi?