Razer BlackShark V2X alınır mı?

bysevko

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum sizce değer mi? 3 bin TL seviyesindeki her öneriye açığım şimdiden teşekkürler.

Dostlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum sizce değer mi? 3 bin TL seviyesindeki her öneriye açığım şimdiden teşekkürler.

Alınır. Güncel olarak yeşil modelini kullanıyorum, Razer setup dizmek amacıyla almıştım geçen ay. İtopya'da 2000TL'ye geliyor, İyzico ile 1700TL, tabii ben indirimi kaçırıp Trendyol'dan 2500'e almıştım.

Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Gaming 7.1 RGB Kulaklik | ITOPYA sepette 2700 bu varken v2X in yüzüne bakmam.

Bas seviyesi yüksek, ses canlılığı istiyorsan fxsound indirip Gaming modu seç ses kalitesi inanılmaz artıyor. CS oynarken mükemmel ses kasılıyor.

Ben önermiyorum ağır ve kablosu örgü değil. 7.1 olaraktan dandik bir yazılımı var.

2025 başında 1550₺'ye almıştım gerçekten çok hoş bir kulaklık fakat 3000₺'ye kesinlikle almazdım çok az daha ekler Wireless kulaklık alırdım.

Alınmaz kronik sorunlu. Gecen iade ettim.

Ne kronik sorunu varmış acaba? Hiç duymamıştım.

2025 başında 1550₺'ye almıştım gerçekten çok hoş bir kulaklık fakat 3000₺'ye kesinlikle almazdım çok az daha ekler Wireless kulaklık alırdım.

Ne kronik sorunu varmış acaba? Hiç duymamıştım.
Bilgisayar seslerin mikrofon basıyormuşsun gibi mikrofonun kapalı olsa bile gidiyor. Bazı ürünlerde bu sorun var. Bana denk geldi iade için gönderdim. Ayıplı diye vermek zorundalar. İnşallah alırsanız size denk gelmez.

Sahip olan başkalarında da sonradan bu sorun ortaya çıkmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı