Razer BlackShark v2X alınır mı?

Bütçe
3000₺

Dex1

Centipat
Daha fazla  
Razer BlackShark v2X almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyat bandına daha uygun kulaklıklar var mı? MediaMarkt ya da Vatan Bilgisayar mağazalarında bulunan kulaklılardan alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer BlackShark v2X almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyat bandına daha uygun kulaklıklar var mı? MediaMarkt'ya da Vatan Bilgisayar mağazalarında bulunan kulaklılardan alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Hocam şahsen ben o kulaklık ve SteelSeries Nova 1 arasında kalmıştım ve tercihimi SteelSeries tarafında yaptım, bana göre daha rahat olması (kumaş ped, sadece kafa pedi değil de lastiği olması) ve harici mikrofonum olduğu için mikrofonunu gizleyebilmekten dolayı tercih etmiştim. Ama yanlış hatırlamıyorsam Razer'ın ses seviyesi daha yüksek.

Razer BlackShark v2X almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyat bandına daha uygun kulaklıklar var mı? MediaMarkt'ya da Vatan Bilgisayar mağazalarında bulunan kulaklılardan alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Piyasayı bilmemekle beraber 2025 başında 1550₺'ye satın almıştım ve gerçekten fiyatına göre premium bir kulaklıktı. Kulaklık güzel fakat bu fiyatta daha iyileri var mıdır detayını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…