Merhaba. Razer BlackShark V2 X kulaklık aldım ama kablosu biraz kısa. PlayStation hali olduğu için de uzatması çıkmadı. En kayıpsız şekilde nasıl uzatabilirim? Aklımda direkt TRRS'yi USB'ye çeviren aparatlardan var. Şu an ön jack girişini kullanıyorum ikiye ayırarak. Nasıl çözebilirim?
Merhaba. Razer BlackShark V2 X kulaklık aldım ama kablosu biraz kısa. PlayStation hali olduğu için de uzatması çıkmadı. En kayıpsız şekilde nasıl uzatabilirim? Aklımda direkt TRRS'yi USB'ye çeviren aparatlardan var. Şu an ön jack girişini kullanıyorum ikiye ayırarak. Nasıl çözebilirim?
Hocam küçük kutulara da baktım da destek için konulmuşlar bir şey çıkmadı oradan. Normalde abimde de var aynı kulaklığın yeşil hali onda kablonun olduğu yerden çıkmıştı kabloyla beraber. Bende çıkmadı öncelik PlayStation olduğu için. Ümidi kestim zaten orijinal kablodan
Kablo önerim yok ama özür dilerim ben çok önemli bir şeyi gözden kaçırmışım. Bu Blackshar sadece PC için satılıyor sanmıştım ben, bunun PS Edition'ı da varmış ve onun içinden sanırım kablo çıkmıyor. Ama kablo önerim yok çünkü çok anlamam.