Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 691 Çözümler 5 28 Mart 2025 #1 Yeni Windows 11 Pro formatı attım herhangi bir uygulama ekstra yüklü değil ama konuştuğumda ya ses azalıyor ya da artıyor, çözüm var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2025
Yeni Windows 11 Pro formatı attım herhangi bir uygulama ekstra yüklü değil ama konuştuğumda ya ses azalıyor ya da artıyor, çözüm var mı?
yig1tt Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #2 Hocam sizin ses seviyenize göre sesi hep stabil tutmak için arttırıp azaltıyor. Böyle olması sorun değildir.
Hocam sizin ses seviyenize göre sesi hep stabil tutmak için arttırıp azaltıyor. Böyle olması sorun değildir.
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 691 Çözümler 5 28 Mart 2025 #3 yig1tt dedi: Hocam sizin ses seviyenize göre sesi hep stabil tutmak için arttırıp azaltıyor. Böyle olması sorun değildir. Genişletmek için tıkla... Ben sabit ses seviyesi istiyorum onu nasıl yapabilirim?
yig1tt dedi: Hocam sizin ses seviyenize göre sesi hep stabil tutmak için arttırıp azaltıyor. Böyle olması sorun değildir. Genişletmek için tıkla... Ben sabit ses seviyesi istiyorum onu nasıl yapabilirim?
yig1tt Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #4 Albayraks dedi: Ben sabit ses seviyesi istiyorum onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Senin ses karşı tarafa hep aynı düzeyde gidiyor zaten. Diğer türlüsünü bende çok aradım bulamadım.
Albayraks dedi: Ben sabit ses seviyesi istiyorum onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Senin ses karşı tarafa hep aynı düzeyde gidiyor zaten. Diğer türlüsünü bende çok aradım bulamadım.
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 691 Çözümler 5 29 Mart 2025 #5 yig1tt dedi: Senin ses karşı tarafa hep aynı düzeyde gidiyor zaten. Diğer türlüsünü bende çok aradım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Gitmiyor artıyor yani sesime göre yapıyor ama sesim çok yüksek gittiğide oluyor karşı tarafa.
yig1tt dedi: Senin ses karşı tarafa hep aynı düzeyde gidiyor zaten. Diğer türlüsünü bende çok aradım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Gitmiyor artıyor yani sesime göre yapıyor ama sesim çok yüksek gittiğide oluyor karşı tarafa.