Lexussx Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 Merhaba; Razer BlackShark V2X kulaklık aldım bugün 7.1 teknolojisini yükledikten sonrasında mikrofonda sorun oluştu çözümünü bilen yardım edebilir mi?
Merhaba; Razer BlackShark V2X kulaklık aldım bugün 7.1 teknolojisini yükledikten sonrasında mikrofonda sorun oluştu çözümünü bilen yardım edebilir mi?
loreAwp Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Çukurova Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 Lexussx dedi: Merhaba; Razer BlackShark v2X kulaklık aldım bugün 7.1 teknolojisini yükledikten sonrasında mikrofonda sorun oluştu çözümünü bilen yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... 3. parti; SteelSeries Sonar vb. bir ses uygulaması kullanıyor musunuz?
Lexussx dedi: Merhaba; Razer BlackShark v2X kulaklık aldım bugün 7.1 teknolojisini yükledikten sonrasında mikrofonda sorun oluştu çözümünü bilen yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... 3. parti; SteelSeries Sonar vb. bir ses uygulaması kullanıyor musunuz?
Lexussx Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #3 loreAwp dedi: 3. parti; SteelSeries Sonar vb. bir ses uygulaması kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır
loreAwp dedi: 3. parti; SteelSeries Sonar vb. bir ses uygulaması kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır