EmirElÇapo Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 Yeni aldim. Dun taktim, ses geliyor ama mikrofondan ses gitmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2025
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.234 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #2 EmirElÇapo dedi: Yeni aldim. Dun taktim, ses geliyor ama mikrofondan ses gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Windows ses ayarları kısmından mikrofon düzeyini kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi
EmirElÇapo dedi: Yeni aldim. Dun taktim, ses geliyor ama mikrofondan ses gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Windows ses ayarları kısmından mikrofon düzeyini kontrol ettiniz mi?
KS KS EmirElÇapo Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #3 ALUU dedi: Windows ses ayarları kısmından mikrofon düzeyini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ya direkt sıkıntı jak girisi bagli degil diyor 3 tane mikrofon var hepsi ayni ama sadece 1I calisiyor gosteriyor Artı 0 Eksi
ALUU dedi: Windows ses ayarları kısmından mikrofon düzeyini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ya direkt sıkıntı jak girisi bagli degil diyor 3 tane mikrofon var hepsi ayni ama sadece 1I calisiyor gosteriyor