Razer BlackShark v2X mikrofon çalışmıyor

qdexz_vl

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, sizden bir yardım isteyecektim.

Ben yılbaşında Razer BlackShark v2X aldım. Mikrofonunu kullanabilmek için ayrıca 1 tane kablo çıktı içinden ama ben kullanma gereği duymamıştım çünkü normal masada yayıncı mikrofonum var. Geçenlerde o bağdaştırıcı gibi olan kabloyu da takayım dedim ama mikrofon çalışmıyordu. Sebebi ne olabilir?

Görselleri ileteceğim şimdi zaten kulaklığın ana kablosunu bağdaştırıcıya takıyorsun sonrasında iki kabloyu bilgisayarın mikrofon ve kulaklık kısımlarına takıyoruz. Bilgisayardan anlarım ama bu kadar detayını bilemedim.(İlk aldığımda denedim tabii ki çalışıyordu, kullandım bir süre).

Bağdaştırıcadan çıkan iki kabloyu kasaya taktığımda kulaklık çalışıyor mikrofon çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• 7b543429-685b-4ae4-a1df-f84714886345.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 5
  • 2866863d-6876-42eb-bda1-6f5efe38d152.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 5
Aynı kulaklık bende de var arada yanda küçük bir mikrofon açma kapama tuşu var ona yanlışlıkla basmış olabilirsin kontrol sağlar mısın basmış mısın?

Aynı kulaklık bende de var arada yanda küçük bir mikrofon açma kapama tuşu var ona yanlışlıkla basmış olabilirsin kontrol sağlar mısın basmış mısın?
Her şeyi denedim

peki kasaya taktığın jackler doğru mu
Evet zaten 2 seçenek var biri olmazsa diğeri olur ters döndürünce ama o da işe yaramadı.Chat gpt ye sormuştum o bağdaştırıcının başka bir adı varmış unuttum şimdi o bozulmuş olabilir içinde bir şey olmuş olabilir dedi ama ben onun aynısını veya o işlevi gören kabloyu nerden bulayım

jack girişi bozulmuş olmasin arkadaşımla yaşamıştıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…