İskelet Adam Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 14 Temmuz 2023 #1 Telefondan denediğimde mikrofon kusursuz çalışıyor ama bilgisayarda denediğimde ses yok. Çözümünü bilen arkadaşlar var mı?
Telefondan denediğimde mikrofon kusursuz çalışıyor ama bilgisayarda denediğimde ses yok. Çözümünü bilen arkadaşlar var mı?
bashee Picopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #2 İskelet Adam dedi: Telefondan denediğimde mikrofon kusursuz çalışıyor ama bilgisayarda denediğimde ses yok. Çözümünü bilen arkadaşlar var mı? Genişletmek için tıkla... Bende aynı kulaklığı kullanıyorum ancak öyle bir sorunla karşılaşmadım
İskelet Adam dedi: Telefondan denediğimde mikrofon kusursuz çalışıyor ama bilgisayarda denediğimde ses yok. Çözümünü bilen arkadaşlar var mı? Genişletmek için tıkla... Bende aynı kulaklığı kullanıyorum ancak öyle bir sorunla karşılaşmadım
İskelet Adam Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 14 Temmuz 2023 #3 Nasıl çözülür bir fikriniz var mı? bashee dedi: Bende aynı kulaklığı kullanıyorum ancak öyle bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla...
Nasıl çözülür bir fikriniz var mı? bashee dedi: Bende aynı kulaklığı kullanıyorum ancak öyle bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla...
bashee Picopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #4 İskelet Adam dedi: Nasıl çözülür bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Windows ses ayarlarından sorun gidericiyi deniyebilirsiniz
İskelet Adam dedi: Nasıl çözülür bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Windows ses ayarlarından sorun gidericiyi deniyebilirsiniz