Razer BlackShark V2X mikrofonu çalışmıyor

Razer Blackshark V2X kulaklık aldım ve daha yeni elime ulaştı. Kulaklıkta 2 adet 3.5M jak girişi var kulaklıktan ses geliyor fakat mikrofondan ses gitmiyor. Bana ayarlamam için yardımcı olur musunuz?
Evet, tabii ki yardımcı olmaya çalışayım. İlk olarak, sorunun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı olduğunu belirlemek için birkaç adımı kontrol edebiliriz:

1. Bağlantıları Kontrol Et: Kulaklık jaklarını bilgisayarınızdaki doğru girişlere (genellikle ses çıkışı için yeşil, mikrofon için pembe renkte) doğru şekilde bağladığınızdan emin olun.

2. Ses Ayarlarını Kontrol Et: Bilgisayarınızın ses ayarlarında, giriş ve çıkış cihazlarını doğru şekilde seçtiğinizden emin olun. Mikrofonun etkinleştirildiğinden ve ses seviyesinin yeterli olduğundan emin olun.

3. Sürücüleri Güncelle: Razer'in web sitesinden kulaklık için en son sürücüleri indirip yükleyerek ses ve mikrofon sorunlarını çözebilirsiniz.

4. Başka Bir Cihazda Deneyin: Kulaklık ve mikrofonun çalışıp çalışmadığını belirlemek için başka bir cihazda (örneğin, cep telefonu veya tablet) deneyin.

Bu adımları kontrol ettikten sonra hala sorun devam ediyorsa, daha fazla yardımcı olabilmem için daha fazla bilgi verir misiniz? Örneğin, hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz veya hangi uygulamalarda mikrofonun çalışmadığını fark ettiniz mi?

Evet, tabii ki yardımcı olmaya çalışayım. İlk olarak, sorunun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı olduğunu belirlemek için birkaç adımı kontrol edebiliriz:

1. bağlantıları kontrol et: Kulaklık jaklarını bilgisayarınızdaki doğru girişlere (genellikle ses çıkışı için yeşil, mikrofon için pembe renkte) doğru şekilde bağladığınızdan emin olun.

2. ses ayarlarını kontrol et: Bilgisayarınızın ses ayarlarında, giriş ve çıkış cihazlarını doğru şekilde seçtiğinizden emin olun. Mikrofonun etkinleştirildiğinden ve ses seviyesinin yeterli olduğundan emin olun.

3. sürücüleri güncelle: Razer'in web sitesinden kulaklık için en son sürücüleri indirip yükleyerek ses ve mikrofon sorunlarını çözebilirsiniz.

4. başka bir cihazda deneyin: Kulaklık ve mikrofonun çalışıp çalışmadığını belirlemek için başka bir cihazda (örneğin, cep telefonu veya tablet) deneyin.

Bu adımları kontrol ettikten sonra hala sorun devam ediyorsa, daha fazla yardımcı olabilmem için daha fazla bilgi verir misiniz? Örneğin, hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz veya hangi uygulamalarda mikrofonun çalışmadığını fark ettiniz mi?

Hocam telefonda denedim gayet güzel çalışıyor. Ve hepsini kontrol ettim jak girişlerinin doğru taktığımdan eminim ses ayarlarından mikrofonu seçiyorum fakat olmuyor.

yaptım hocam sağolun♥

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı