İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.376 Çözümler 2 14 Ekim 2024 #1 Merhaba dostlar, Razer BlackShark v2X kulaklığı aldım ancak kulaklıktan ses geliyor ama karşı tarafa ses gitmiyor yani mikrofon çalışmıyor neden böyle?
Merhaba dostlar, Razer BlackShark v2X kulaklığı aldım ancak kulaklıktan ses geliyor ama karşı tarafa ses gitmiyor yani mikrofon çalışmıyor neden böyle?
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 Sürücüler güncel mi? Yada kulaklığın üstündeki mikrofon tuşunu açmayı unutmadınız değil mi?
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.376 Çözümler 2 14 Ekim 2024 #3 ThrottleStop dedi: Sürücüler güncel mi? Ya da kulaklığın üstündeki mikrofon tuşunu açmayı unutmadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Açtım sürücülerin güncel olup olmadığına nasıl bakabilirim? İlhan TC dedi: Açtım sürücülerin güncel olup olmadığına nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel.
ThrottleStop dedi: Sürücüler güncel mi? Ya da kulaklığın üstündeki mikrofon tuşunu açmayı unutmadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Açtım sürücülerin güncel olup olmadığına nasıl bakabilirim? İlhan TC dedi: Açtım sürücülerin güncel olup olmadığına nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel.
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #4 İlhan TC dedi: Açtım sürücülerin güncel olup olmadığına nasıl bakabilirim? Hepsi güncel. Genişletmek için tıkla... Razer'ın uygulamasındaki ayarlara falan baktınız mı peki? Birde içinden mikrofon ve hoperlör için ayrı çıkan kabloları deneyin isterseniz. Son düzenleme: 14 Ekim 2024
İlhan TC dedi: Açtım sürücülerin güncel olup olmadığına nasıl bakabilirim? Hepsi güncel. Genişletmek için tıkla... Razer'ın uygulamasındaki ayarlara falan baktınız mı peki? Birde içinden mikrofon ve hoperlör için ayrı çıkan kabloları deneyin isterseniz.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.376 Çözümler 2 14 Ekim 2024 #5 ThrottleStop dedi: Razer'ın uygulamasındaki ayarlara falan baktınız mı peki? Genişletmek için tıkla... Razer'in uygulamasında sadece farem görünüyor.
ThrottleStop dedi: Razer'ın uygulamasındaki ayarlara falan baktınız mı peki? Genişletmek için tıkla... Razer'in uygulamasında sadece farem görünüyor.
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #6 @İlhan TC Son durum nedir? Çözebildiniz mi?
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.376 Çözümler 2 14 Ekim 2024 #7 ThrottleStop dedi: @İlhan TC son durum nedir? Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet çözdüm jak uzatma kablosunu taktım yeşil ve pembe olanları şu an çalışıyor.
ThrottleStop dedi: @İlhan TC son durum nedir? Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet çözdüm jak uzatma kablosunu taktım yeşil ve pembe olanları şu an çalışıyor.
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #8 İlhan TC dedi: Evet çözdüm jak uzatma kablosunu taktım yeşil ve pembe olanları şu an çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın.
İlhan TC dedi: Evet çözdüm jak uzatma kablosunu taktım yeşil ve pembe olanları şu an çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.376 Çözümler 2 14 Ekim 2024 #9 ThrottleStop dedi: Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.