W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 10 Nisan 2023 #1 Durduk yere bir anda oldu. Mikrofon bağlı gözüküyor ancak benim sesimi almıyor, kulaklıktan gelen kulaklığın oyun seslerini alıyor ancak konuştuğumda beni algılamıyor. Nasıl çözebilirim?
Durduk yere bir anda oldu. Mikrofon bağlı gözüküyor ancak benim sesimi almıyor, kulaklıktan gelen kulaklığın oyun seslerini alıyor ancak konuştuğumda beni algılamıyor. Nasıl çözebilirim?
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #2 Stereo karışımı açık ise kapatın. Artı 0 Eksi
KS KS W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 10 Nisan 2023 #3 Spade427 dedi: Stereo karışımı açık ise kapatın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #4 Sağ alt ses simgesine sağ tıkla - ses ayalarını aç - ses denetim masası- kayıt - Stereo karışımı sağ tıkla devre dışı bırak. Artı 0 Eksi
Sağ alt ses simgesine sağ tıkla - ses ayalarını aç - ses denetim masası- kayıt - Stereo karışımı sağ tıkla devre dışı bırak.
KS KS W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 10 Nisan 2023 #5 Stereo gözükmüyor Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (51).png 180,5 KB · Görüntüleme: 41 Artı 0 Eksi
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #6 Wallywestrt dedi: Stereo gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Mikrofona çift tıklayın , dinleye gelip bu aygıtı dinle dediğinizde kendi sesinizi duyuyor musunuz peki ? Artı 0 Eksi
Wallywestrt dedi: Stereo gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Mikrofona çift tıklayın , dinleye gelip bu aygıtı dinle dediğinizde kendi sesinizi duyuyor musunuz peki ?
KS KS W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 10 Nisan 2023 #7 Spade427 dedi: Mikrofona çift tıklayın , dinleye gelip bu aygıtı dinle dediğinizde ses geliyor mu peki ? Genişletmek için tıkla... Hayır, hala arkadan izlediğim videonun sesini çok kısık alırken benim sesimi almıyor Artı 0 Eksi
Spade427 dedi: Mikrofona çift tıklayın , dinleye gelip bu aygıtı dinle dediğinizde ses geliyor mu peki ? Genişletmek için tıkla... Hayır, hala arkadan izlediğim videonun sesini çok kısık alırken benim sesimi almıyor
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #8 Wallywestrt dedi: Hayır, hala arkadan izlediğim videonun sesini çok kısık alırken benim sesimi almıyor Genişletmek için tıkla... Düzeyler sekmesinden mikrofon sesini artırmayı deneyin bakalım. Artı 0 Eksi
Wallywestrt dedi: Hayır, hala arkadan izlediğim videonun sesini çok kısık alırken benim sesimi almıyor Genişletmek için tıkla... Düzeyler sekmesinden mikrofon sesini artırmayı deneyin bakalım.
KS KS W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 10 Nisan 2023 #9 Spade427 dedi: Düzeyler sekmesinden mikrofon sesini artırmayı deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Ses full hocam. Bu garantilik bir sorun olabilir mi? Artı 0 Eksi
Spade427 dedi: Düzeyler sekmesinden mikrofon sesini artırmayı deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Ses full hocam. Bu garantilik bir sorun olabilir mi?
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #10 Wallywestrt dedi: Ses Full hocam. Bu garantilik bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir şu an kesin bir şey diyemem. Ses sürücüsünü kaldırın anakartınızın kendi sitesinden tekrardan ses sürücüsünü indirin. Artı 0 Eksi
Wallywestrt dedi: Ses Full hocam. Bu garantilik bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir şu an kesin bir şey diyemem. Ses sürücüsünü kaldırın anakartınızın kendi sitesinden tekrardan ses sürücüsünü indirin.