- Makaleler
- 1
Durduk yere bir anda oldu. Mikrofon bağlı gözüküyor ancak benim sesimi almıyor, kulaklıktan gelen kulaklığın oyun seslerini alıyor ancak konuştuğumda beni algılamıyor. Nasıl çözebilirim?

Asus Prime B450M-K II kullanıyorum, nasıl kaldırabileceğim ve indirebileceğim konusunda fikrim yokOlabilir şu an kesin bir şey diyemem. Ses sürücüsünü kaldırın anakartınızın kendi sitesinden tekrardan ses sürücüsünü indirin.
ASUS Prime B450M-K II kullanıyorum, nasıl kaldırabileceğim ve indirebileceğim konusunda fikrim yok
 www.asus.com

www.asus.com
				Hiçbir şey değişmedi. Format çözer mi acaba?Başlata program ekle veya kaldır yazın oradan Realtek'i kaldırın.
Linke girin, Windows 10 veya 11 ise seçin. Audio bölümünü indirin kurun.PRIME B450M-K II
M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakartwww.asus.com
Eki Görüntüle 1735312
dostum aynı sorunu 2 hafta önce yaşadı ve iade ettim, para iadesi yapıcaklarDurduk yere bir anda oldu. Mikrofon bağlı gözüküyor ancak benim sesimi almıyor, kulaklıktan gelen kulaklığın oyun seslerini alıyor ancak konuştuğumda beni algılamıyor. Nasıl çözebilirim?
1 aydır kullanıyorum iade edemem, sorun bir anda oldu. Sende de düzgünken aniden mi oldu?dostum aynı sorunu 2 hafta önce yaşadı ve iade ettim, para iadesi yapıcaklar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.