G gamerkral15 Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 1.230 27 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar, laptopta kullanacağım şu an 20TL'ye aldığım Dark ses kartını kullanıyorum tam performans almak için. Çok pahalı olmayan USB ses kartı önerebilir misiniz?
Arkadaşlar, laptopta kullanacağım şu an 20TL'ye aldığım Dark ses kartını kullanıyorum tam performans almak için. Çok pahalı olmayan USB ses kartı önerebilir misiniz?
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 27 Temmuz 2022 #2 Konuyla alakasız ama ses kartı ihtiyacı duyuyorduysan neden normal Razer BlackShark V2 tercih etmedin? Onun içinden Ses kartı ve THX dahil geliyordu.
Konuyla alakasız ama ses kartı ihtiyacı duyuyorduysan neden normal Razer BlackShark V2 tercih etmedin? Onun içinden Ses kartı ve THX dahil geliyordu.