Razer BlackShark v2X sesli konuşmada yankı yapıyor

yiitttt

Hectopat
Daha fazla  
Kulaklık 2 gün önce elime ulaştı. Geldi denedim seslerde bir sıkıntı yok. Mikrofon da bir sıkıntım var. Discord da konuşurken yankı yapıyor ayrıca bir şeyler izlerken arka planda o sesi Discord'a veriyor kulaklık. Kulaklık jack girişli olduğu için arka jacklere taktığımda sağ tarafından ses geliyor sadece kulaklığımın herhalde anakartın ses yongası bozuldu.(B450-MK II) ön jacklere taktığımda ise bu problem ortadan kalkıyor fakat sesim yankılı olarak gidiyor karşı tarafa. Ses kartı alsam bu problem çözülür mü? Malum kulaklığı iade de edemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende de v2X var arkadan herhangi bir şey oynattığımda Discord'da karşı tarafa ses gidiyor.

Bende de v2X var arkadan herhangi bir şey oynattığımda Discord'da karşı tarafa ses gidiyor.
hocam ne zamandan beri kullanıyorsunuz her hangi bir çözümü yok mu bunun ya? ses kartınız var mı bu arada

3 Mayıs'ta kullanmaya başladım. Ses kartım sanırım yok anakartın girişine taktım jakları.
Anladım ben galiba ses kartı alacağım bu sorundan dolayı umarım sorunu çözer

Mikrofonun ses seviyesini hem ayarlarından hem Discord'dan %75-80 seviyelerine indirdiğinizde sorunun çözülmesi gerek.

Bir de izlediğiniz şeyin sesini kısın.

Mikrofonun ses seviyesini hem ayarlarından hem Discord'dan %75-80 seviyelerine indirdiğinizde sorunun çözülmesi gerek.

Bir de izlediğiniz şeyin sesini kısın.
Hocam o zaman da karşı tarafa sesim az gidiyor ve hala hafifte olsa yankı yapıyor. Amazon.com.tr bu ses kartı sorunumu çözer mi sizce ?

Bende de böyle bir sorun vardı Realtek Audi Console'dan mikrofona girip akustik eko iptali ve gürültü tutma seçeneklerini tikledim ve sorunum düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…