Çözüldü Razer BlackShark V2X, sistemde ses çalarken mikrofonun sesi azalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ludremex

Hectopat
Daha fazla  
Daha yeni Razer BlackShark V2 X satın aldım. Sorunum mikrofonda. Bilgisayarımda müzik veya herhangi bir ses çalmazken mikrofonum gayet iyi çalışıyor, ancak arkada herhangi bir ses çalarken mikrofonumun sesi ciddi derece azalıyor ve karşıdaki beni duyamıyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Laptopta denedim ancak laptopta mikrofon hiç çalışmadı başka da deneyeceğim yer yok maalesef. Ancak Amazon'dan dediğinizi aldım. Elime geçtiğinde deneyeceğim, sonuçları aktarırım.
Harici USB ses kartı alarak sorunu çözdüm. Konu kilitlenebilir.

Bu arada Amazon'dan attığınız linktekini aldım, bozuk geldi iade ettim. Başka yerden aldım sorun olmadı.
Telefonda deneme şansınız var mıdır?
Telefonda jak girişi yok. Kulaklık çok iyi çalışıyor, sorun sadece mikrofonda. USB ses kartı alabilirim ama sorun ayarlarda mı ondan emin değilim. Onun için açtım konuyu.

Bu arada USB ses kartı alıp onda kullansam kulaklık ve mikrofon kalitesini düşürür mü? Bundan almayı düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• ScreenHunter_3290 Aug. 21 21.49.jpg
    ScreenHunter_3290 Aug. 21 21.49.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 25
Telefonda jak girişi yok. Kulaklık çok iyi çalışıyor, sorun sadece mikrofonda. USB ses kartı alabilirim ama sorun ayarlarda mı ondan emin değilim. Onun için açtım konuyu.

Bu arada USB ses kartı alıp onda kullansam kulaklık ve mikrofon kalitesini düşürür mü? Bundan almayı düşünüyorum.

Herhangi yakınınızda jak girişi olan telefon yok mu? Mutlaka denememiz lazım. İlla alacağım diyorsanız Ugreen USB to 3.5mm TRRS Harici Ses Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ya da https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Harici-bilgisayar-stereo-adaptörü/dp/B016CU2PEU/

Laptopta denedim ancak laptopta mikrofon hiç çalışmadı başka da deneyeceğim yer yok maalesef. Ancak Amazon'dan dediğinizi aldım. Elime geçtiğinde deneyeceğim, sonuçları aktarırım.

Bu arada Amazon'dan attığınız linktekini aldım, bozuk geldi iade ettim. Başka yerden aldım sorun olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Şu an nasıl düzgün çalışıyor mu? Bozuk gelmesi ilginç durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı