W Wraitsh06 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Razer BlackShark v2X driver yazılımı nereden, nasıl kurulur? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2025
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.514 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 Wraitsh06 dedi: Razer BlackShark v2X driver yazılımı nereden, nasıl kurulur? Genişletmek için tıkla... Kurulmaz Razer Synapse desteklemiyor, Thx denilen bir Surround sound yazılımı var onu indirebilirsin.
Wraitsh06 dedi: Razer BlackShark v2X driver yazılımı nereden, nasıl kurulur? Genişletmek için tıkla... Kurulmaz Razer Synapse desteklemiyor, Thx denilen bir Surround sound yazılımı var onu indirebilirsin.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.520 Çözümler 48 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 22 Mart 2025 #3 Wraitsh06 dedi: Razer BlackShark v2X driver yazılımı nereden, nasıl kurulur? Genişletmek için tıkla... Driver'ı yok kutunun içinde THX kodu olması gerek onu da bulabilirsin internetten.
Wraitsh06 dedi: Razer BlackShark v2X driver yazılımı nereden, nasıl kurulur? Genişletmek için tıkla... Driver'ı yok kutunun içinde THX kodu olması gerek onu da bulabilirsin internetten.
W Wraitsh06 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #4 Aktivizasyon kodu istiyor okutuyorum olmuyor.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.520 Çözümler 48 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 22 Mart 2025 #5 Wraitsh06 dedi: Aktivizasyon kodu istiyor okutuyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ürün 2. el mi?
Wraitsh06 dedi: Aktivizasyon kodu istiyor okutuyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ürün 2. el mi?
W Wraitsh06 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #6 Hayır kodu okutuyorum Razer sayfasını atıyor indirdim uygulamayı 7.1 için aktivizasyon kodu satın alın diyor. fercklenn dedi: Ürün 2. el mi? Genişletmek için tıkla...
Hayır kodu okutuyorum Razer sayfasını atıyor indirdim uygulamayı 7.1 için aktivizasyon kodu satın alın diyor. fercklenn dedi: Ürün 2. el mi? Genişletmek için tıkla...
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.520 Çözümler 48 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 22 Mart 2025 #7 Wraitsh06 dedi: Hayır kodu okutuyorum Razer sayfasını atıyor indirdim uygulamayı 7.1 için aktivizasyon kodu satın alın diyor. Genişletmek için tıkla... Altında gri alan olması gerekiyor kazımanız lazım. Öyle hatırlıyorum.
Wraitsh06 dedi: Hayır kodu okutuyorum Razer sayfasını atıyor indirdim uygulamayı 7.1 için aktivizasyon kodu satın alın diyor. Genişletmek için tıkla... Altında gri alan olması gerekiyor kazımanız lazım. Öyle hatırlıyorum.
W Wraitsh06 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #8 fercklenn dedi: Altında gri alan olması gerekiyor kazımanız lazım. Öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam onu QR kod haline getirmişler.
fercklenn dedi: Altında gri alan olması gerekiyor kazımanız lazım. Öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam onu QR kod haline getirmişler.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.520 Çözümler 48 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 22 Mart 2025 #9 Wraitsh06 dedi: Hocam onu QR kod haline getirmişler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada hesap açtıktan sonra seri no ve herşeyi eksiksiz hesabınıza tanımlayınca aktivasyon olması gerektiği söylenmiş.
Wraitsh06 dedi: Hocam onu QR kod haline getirmişler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada hesap açtıktan sonra seri no ve herşeyi eksiksiz hesabınıza tanımlayınca aktivasyon olması gerektiği söylenmiş.
W Wraitsh06 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #10 fercklenn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada hesap açtıktan sonra seri no ve her şeyi eksiksiz hesabınıza tanımlayınca aktivasyon olması gerektiği söylenmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam seri no vs. bunlar nerede yazıyor.
fercklenn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada hesap açtıktan sonra seri no ve her şeyi eksiksiz hesabınıza tanımlayınca aktivasyon olması gerektiği söylenmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam seri no vs. bunlar nerede yazıyor.