JungleILove Centipat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 Razer BlackShark v2X aldım 3.5mm jak girişli olanını ama THX spatial Audio veya 7.1 çalışmıyor
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 13 Kasım 2024 #2 Maalesef jak girişlide açamıyorsunuz diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.
JungleILove Centipat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #3 Eriksen dedi: Maalesef jak girişlide açamıyorsunuz diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü alsam işe yarar mı hocam
Eriksen dedi: Maalesef jak girişlide açamıyorsunuz diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü alsam işe yarar mı hocam
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.802 Çözümler 25 13 Kasım 2024 #4 JungleILove dedi: Razer BlackShark v2X aldım 3.5mm jak girişli olanını ama THX spatial Audio veya 7.1 çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamayı silip yeniden yükleyin. Ben bu şekilde sorunu çözmüştüm.
JungleILove dedi: Razer BlackShark v2X aldım 3.5mm jak girişli olanını ama THX spatial Audio veya 7.1 çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamayı silip yeniden yükleyin. Ben bu şekilde sorunu çözmüştüm.
JungleILove Centipat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #5 xquerzy dedi: Hocam uygulamayı silip yeniden yükleyin. Ben bu şekilde sorunu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam da seçiyorum output device yerinden thx spatial eklenmiyor Tamamdır hocam düzelttim aygıt yöneticisinden kendim kurdum thx spatial'ın driverını çözüldü Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın. İyi akşamlar dilerim. Olmayan arkadaşlar varsa bu linkten yararlanabilirler: 7.1 surround sound and THX spatial audio drivers are missing after being uninstalled and reinstalled mysupport.razer.com Dosya Ekleri Screenshot_1.png 75,3 KB · Görüntüleme: 16
xquerzy dedi: Hocam uygulamayı silip yeniden yükleyin. Ben bu şekilde sorunu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam da seçiyorum output device yerinden thx spatial eklenmiyor Tamamdır hocam düzelttim aygıt yöneticisinden kendim kurdum thx spatial'ın driverını çözüldü Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın. İyi akşamlar dilerim. Olmayan arkadaşlar varsa bu linkten yararlanabilirler: 7.1 surround sound and THX spatial audio drivers are missing after being uninstalled and reinstalled mysupport.razer.com