Ayberk Çelik Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 Razer BlackShark v2X USB aldım ve sol kulaklıktan çok az bir çınlama gelip gidiyor sürekli. Ses varken fark edilmiyor ama bir şey açık değilken fark ediliyor. Sorun kulaklıkta mıdır? Yoksa ses yongası ile mi ilgili?
Razer BlackShark v2X USB aldım ve sol kulaklıktan çok az bir çınlama gelip gidiyor sürekli. Ses varken fark edilmiyor ama bir şey açık değilken fark ediliyor. Sorun kulaklıkta mıdır? Yoksa ses yongası ile mi ilgili?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.662 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 25 Haziran 2023 #2 Kulaklıktandır. USB'li versiyonun bilgisayarınızdaki ses yongasıyla işi yok. Ses işlemeyi kendisi yapıyor.
Kulaklıktandır. USB'li versiyonun bilgisayarınızdaki ses yongasıyla işi yok. Ses işlemeyi kendisi yapıyor.
Ayberk Çelik Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #3 Merdt dedi: Kulaklıktandır. USB'li versiyonun bilgisayarınızdaki ses yongasıyla işi yok. Ses işlemeyi kendisi yapıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman garantiye gönderiyorum.
Merdt dedi: Kulaklıktandır. USB'li versiyonun bilgisayarınızdaki ses yongasıyla işi yok. Ses işlemeyi kendisi yapıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman garantiye gönderiyorum.
Wenza_42 Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #4 Bendede vardı aynı sorun uzun süredir kullanıyorsan kablolarını kontrol ettir istersen. Bazen yamulmada bile gider.
Bendede vardı aynı sorun uzun süredir kullanıyorsan kablolarını kontrol ettir istersen. Bazen yamulmada bile gider.
Ayberk Çelik Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #5 Ayberk Çelik dedi: O zaman garantiye gönderiyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olabilir mi sürücülerle ilgili falan? Wenza_42 dedi: Bendede vardı aynı sorun uzun süredir kullanıyorsan kablolarını kontrol ettir istersen. Bazen yamulmada bile gider. Genişletmek için tıkla... yeni aldım 3 gün oldu.
Ayberk Çelik dedi: O zaman garantiye gönderiyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olabilir mi sürücülerle ilgili falan? Wenza_42 dedi: Bendede vardı aynı sorun uzun süredir kullanıyorsan kablolarını kontrol ettir istersen. Bazen yamulmada bile gider. Genişletmek için tıkla... yeni aldım 3 gün oldu.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.662 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 26 Haziran 2023 #6 Ayberk Çelik dedi: O zaman garantiye gönderiyorum. Genişletmek için tıkla... Önerim bu olur.
Ayberk Çelik Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #7 Merdt dedi: Önerim bu olur. Genişletmek için tıkla... Direkt Razer'a gönderebiliyor muyum?
Wenza_42 Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #8 Ayberk Çelik dedi: Yazılımsal olabilir mi sürücülerle ilgili falan? yeni aldım 3 gün oldu. Genişletmek için tıkla... yeniyse bildirin derim.
Ayberk Çelik dedi: Yazılımsal olabilir mi sürücülerle ilgili falan? yeni aldım 3 gün oldu. Genişletmek için tıkla... yeniyse bildirin derim.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.662 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 26 Haziran 2023 #9 Ayberk Çelik dedi: Direkt Razer'a gönderebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum hocam muhtemelen aldığınız satıcıyla irtibat kurmanız gerekir.
Ayberk Çelik dedi: Direkt Razer'a gönderebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum hocam muhtemelen aldığınız satıcıyla irtibat kurmanız gerekir.
Ayberk Çelik Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #10 Merdt dedi: Hiç bilmiyorum hocam muhtemelen aldığınız satıcıyla irtibat kurmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Merdt dedi: Hiç bilmiyorum hocam muhtemelen aldığınız satıcıyla irtibat kurmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.