Razer BlackShark V2X vs Havit Fuxi H3

Anakart ses sürücüsü önemli misal biri almış ama yıllarca güncellememiş. Sürücüsünü araştırıp en güncelini bulmanız lazım bir de tabii anakart modeli de fark ediyor giriş seviye A520 veya A620 gibi serilerde en basit çip oluyor. Hali ile çok bir kalite olmayabilir. Bu durumda ise sürücüyü güncellemek lazım.

Boğuk ses gelmiyor bende hiç ayar bile yapmadım sesi fullersen çok yüksek ses geliyo ses kartımda yok ana kart modelin ne

Ana kartından dolayıdır

Havit Fuxi H3 kesinlikle kronik problemli bir cihaz. Arkadaşım aldı alığı gün iade etmekle uğraştı neyse ki iade edebildi. (Hijyenden dolayı kulaklık vb. ürünlerin iadesi zor oluyor biraz.) V2x al rahatına bak. (Ses kartın iyise problem olmaz )

Şu ChatGPT'ye soranlara bir çözüm gelmesi lazım artık.
Havit Fuxi H3.
Razer BlackShark V2X.

Bir arkadaşım illaki Havit'i al diyor. Sizce hangisini almalıyım, hangisi daha iyi?
Tabi ki v2x ben de kullanıyorum çok memnunum.

Boğuk ses gelmiyor bende hiç ayar bile yapmadım sesi fullersen çok yüksek ses geliyor ses kartımda yok anakart modelin ne

Ana kartından dolayıdır

Haklısın ama sonra Kraken V3 aldım İtopya'dan diyafram arızalı çıktı başka yerden tekrar aldım bu sefer başka arıza çıktı yazılım çöp işe yaramıyor ekolayzer falan ne ayar yapsan ses aynı ayrıca THX yazılımı aldım çalışmıyor aktif yapınca tık tık ses geliyor ses vermiyor. Normal kullanımda THX kapalı kulaklık boşta ses çıkarıyor sinyal sesi gibi ötüyor 30 saniyede bir yazılım ayarıda hala tepkisiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…