Razer BlackShark v2X vs HyperX Cloud Core DTS headphone

Bütçe
1400

Willches

Hectopat
Sorum basit bu iki kulaklık arasında kaldım. HyperX daha çok hoşuam gitti fakat size de sormak istedim sizce hangisini almalıyım? Nedeniyle açıklarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX bir tık daha iyi bir kulaklık. Mikrofon olarak bir tık önde. HyperX'te tizler yoğundur. Ayrıca HyperX'in yanında 2yıllık DTS veriliyor. Benim önerim HyperX olur fakat kulaklık küçük geldi bana. Kafa yapınız büyükse bence Razer daha iyi olur.

DTS olayı nedir anlatabilir misiniz?

Yani 7.1 gibi mi?

Evet ama sanal olarak gibi düşünün. Stereodan 7.1 vermeye çalışıyor. Kendim bizzat denedim yerleri evet güzel belli ettiriyor fakat sesler aşırı kötü oluyor. Açmasak daha iyi gibi geldi.

Evet ama sanal olarak gibi düşünün. Stereodan 7.1 vermeye çalışıyor. Kendim bizzat denedim yerleri evet güzel belli ettiriyor fakat sesler aşırı kötü oluyor. Açmasak daha iyi gibi geldi.

Bu arada kutunun içinden kodu çıkıyor. Onu kazımadan önce bir kulaklığı test edin derim, küçük gelebilir. Kazırsanız iade olmayabilir sonuçta 2 yıl DTS. 500TL gibi fiyatı var.

Yani 7.1 gibi mi?
İkisini de kullandım benim düşüncem asla ama asla HyperX'e ve Steel Series'e girme o fiyat aralığında. O fiyatta düşünmeden Razer Blackshark V2x al şuanda arkadaşlarımın 4-5 tanesine aldırttım 1 hafta içinde pişman olmazsın ben de senin gibi aynı başlıkları açmıştım ben çok düşündüm sen düşünme diye söylüyorum.

Ama aşırı HyperX alasım var peki nedenleri neler.

Ama aşırı HyperX alasım var peki nedenleri neler.
Çok neden var senle aynı başlık açanlara bak ve ben ikisi kullandığım için şunu söyleyebilirim Razer'in kendi sesi (7.1 açmasan bile) HyperX'in DTS'yi tokatlar. Birde 7.1 açarsın daha mükemmel bir ses gelir. Mikrofon olarak da tek kelime diyebilirim HyperX'e git yoldan 200 TL'ye harici mikrofon al daha iyidir bu fiyat bandında Razer dışında seçeneğin yok. Sonra neden HyperX aldım ki diye üzülürsün Razer'ın sesini dinleyince zaten dinlemesende büyük ihtimalle bir hatası çıkacak HyperX'in

Yardımınız için sağ olun aldığım zaman hangisini aldığımı ve yaşadıklarımı yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…