M minazuki7 Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 İkisi arasında kaldım. Oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. Benim için bass ve ayak sesi önemli, sizce hangisi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
İkisi arasında kaldım. Oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. Benim için bass ve ayak sesi önemli, sizce hangisi?
for heo legi Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 9 Temmuz 2024 #2 minazuki7 dedi: İkisi arasında kaldım. Oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. Benim için bass ve ayak sesi önemli, sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Anakartın giriş seviyesi ise V2X alma V2 al, Giriş seviyesi anakart ile V2X alacaksan Cloud Core daha iyi bir tercih.
minazuki7 dedi: İkisi arasında kaldım. Oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. Benim için bass ve ayak sesi önemli, sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Anakartın giriş seviyesi ise V2X alma V2 al, Giriş seviyesi anakart ile V2X alacaksan Cloud Core daha iyi bir tercih.
T TMehmetT Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 minazuki7 dedi: İkisi arasında kaldım. Oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. Benim için bass ve ayak sesi önemli, sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Ben yaklaşık 1 yıldır v2X kuıllanıyorum ve fazlasıyla memnumum birsorun varsa sorabilirsin
minazuki7 dedi: İkisi arasında kaldım. Oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. Benim için bass ve ayak sesi önemli, sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Ben yaklaşık 1 yıldır v2X kuıllanıyorum ve fazlasıyla memnumum birsorun varsa sorabilirsin
M minazuki7 Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 TMehmetT dedi: Ben yaklaşık 1 yıldır v2X kuıllanıyorum ve fazlasıyla memnumum birsorun varsa sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende de v2X vardı iade ettim ses tekerleğinde sorun vardı şimdi de genemi v2X alsam yoksa Cloud Core mi alsam kararsız kaldım. for heo legi dedi: Anakartın giriş seviyesi ise V2X alma V2 al, Giriş seviyesi anakart ile V2X alacaksan Cloud Core daha iyi bir tercih. TMehmetT dedi: Ben yaklaşık 1 yıldır v2X kuıllanıyorum ve fazlasıyla memnumum birsorun varsa sorabilirsin Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... for heo legi dedi: Anakartın giriş seviyesi ise V2X alma V2 al, Giriş seviyesi anakart ile V2X alacaksan Cloud Core daha iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Hocam ses kartı var anakartı kullanmıyorum
TMehmetT dedi: Ben yaklaşık 1 yıldır v2X kuıllanıyorum ve fazlasıyla memnumum birsorun varsa sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende de v2X vardı iade ettim ses tekerleğinde sorun vardı şimdi de genemi v2X alsam yoksa Cloud Core mi alsam kararsız kaldım. for heo legi dedi: Anakartın giriş seviyesi ise V2X alma V2 al, Giriş seviyesi anakart ile V2X alacaksan Cloud Core daha iyi bir tercih. TMehmetT dedi: Ben yaklaşık 1 yıldır v2X kuıllanıyorum ve fazlasıyla memnumum birsorun varsa sorabilirsin Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... for heo legi dedi: Anakartın giriş seviyesi ise V2X alma V2 al, Giriş seviyesi anakart ile V2X alacaksan Cloud Core daha iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Hocam ses kartı var anakartı kullanmıyorum
for heo legi Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 9 Temmuz 2024 #5 minazuki7 dedi: Bende de v2X vardı iade ettim ses tekerleğinde sorun vardı şimdi de genemi v2X alsam yoksa Cloud Core mi alsam kararsız kaldım. Hocam ses kartı var anakartı kullanmıyorum Genişletmek için tıkla... Her anakartın ses yongası var ama önemli olan giriş seviyesi olup olmaması, şuan ki seçeneğiniz cloud core gibi gözüküyor. Ancak bütçeyi arttırabilirseniz CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
minazuki7 dedi: Bende de v2X vardı iade ettim ses tekerleğinde sorun vardı şimdi de genemi v2X alsam yoksa Cloud Core mi alsam kararsız kaldım. Hocam ses kartı var anakartı kullanmıyorum Genişletmek için tıkla... Her anakartın ses yongası var ama önemli olan giriş seviyesi olup olmaması, şuan ki seçeneğiniz cloud core gibi gözüküyor. Ancak bütçeyi arttırabilirseniz CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
M minazuki7 Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #6 for heo legi dedi: Her anakartın ses yongası var ama önemli olan giriş seviyesi olup olmaması, şu anki seçeneğiniz Cloud Core gibi gözüküyor. Ancak bütçeyi arttırabilirseniz CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki Cloud Core mikrofonuv2xden iyi midir ses kaliteside.
for heo legi dedi: Her anakartın ses yongası var ama önemli olan giriş seviyesi olup olmaması, şu anki seçeneğiniz Cloud Core gibi gözüküyor. Ancak bütçeyi arttırabilirseniz CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki Cloud Core mikrofonuv2xden iyi midir ses kaliteside.
for heo legi Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 10 Temmuz 2024 #7 minazuki7 dedi: Anladım hocam peki Cloud Core mikrofonuv2xden iyi midir ses kaliteside. Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok.
minazuki7 dedi: Anladım hocam peki Cloud Core mikrofonuv2xden iyi midir ses kaliteside. Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok.