Razer BlackShark V3 HyperSpeed vs HyperX Cloud 3S Wireless

Bütçe
5000-8000

rAhmetliGaming

Decapat
Daha fazla  
Bu ikisi arasında kaldım. Hangisi alınır, ayrıca Cloud 3 ile 3S arası fark var mı cok? Hangisi daha iyi, bir de bu fiyata bunlar deger mi?

Bu ikisi arasında kaldım. Hangisi alınır, ayrıca Cloud 3 ile 3S arası fark var mı cok? Hangisi daha iyi, bir de bu fiyata bunlar deger mi?
FPS oynuyorsanız Cloud 3S, cloud 3 ten daha iyi.

Normal v3'e bakıyordum zaten X olana değil hocam. HyperSpeed'i yanlış yazmışım. Ama cloud3s daha iyi gibi
Gadgetry Tech incelemesine göre Blackshark V3 fiyatını hak etmiyor. Cloud 3S daha iyi diyor. V3X olan ucuz modele ise fiyatına göre çok iyi diyor yani üst bütçelerde V3 almana değecek hiçbir şey yok ama bütçen düşükse V3X Hyperspeed iyi bir tercih.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ülkemizdeki fiyatlar göz önüne alınınca Cloud 3S en iyisi.

Normal v3'e bakıyordum zaten X olana değil hocam. HyperSpeed'i yanlış yazmışım. Ama cloud3s daha iyi gibi
Veriler ve kullanıcı incelemeleri iyi olmadıgını gösteriyor. Razeri 6k ya bulabiliyorken cloud 3 s almak benım fikrime göre mantıksız. .

Gadgetry tech incelemesine göre BlackShark V3 fiyatını hak etmiyor. Cloud 3S daha iyi diyor. V3X olan ucuz modele ise fiyatına göre çok iyi diyor yani üst bütçelerde V3 almana değecek hiçbir şey yok ama bütçen düşükse v3X HyperSpeed iyi bir tercih.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ülkemizdeki fiyatlar göz önüne alınınca Cloud 3S en iyisi.

Hangi dakikada söylüyor hocam? Mantıken aynı fıyata piyasanın en iyi kablosuz mikrofonunu alıyorsun.Ve Thx 7.1.4 önceki thxlere göre bariz farklı. daha önce V2 usb soundcard kullandım. 3 sene kadar ve kapalıydı hep. İyi çalışmıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı