Razer BlackShark V3 Pro alınır mı?

Bütçe
25000
Merhaba, bu kulaklığı gözüme kestirdim FPS oynuyorum genel de alınır mı? Oyunlar da performansı nasıldır?
Daha iyi dediğiniz kulaklıklar varsa bunun yerine onu da değerlendirebilirim. Kablosuz olması ve SteelSeries olmaması lazım. Teşekkürler :)

ROG Pelta veya HyperX Cloud III S de bakabilirsiniz.

Dediginiz kulaklikta pişman etmez.

Bir şeyi merak ediyorum memnun kalmazsam iade edebilir miyim Amazon iade ediyor her türlü ama İncehesap da bilginiz var mı ya da Gaming gecesinde indirime giren bir model mi V3 Pro önünüze çıktımı hiç cuma kadar bekleyeyim olmadı.

Hocam dediğin kulaklık şuan 14k gibi bir fiyatı var, o paranın yarı fiyatına arkadaşın bahsettiği kulaklıkları alabilirsin ve alacağın performansta pek bir değişiklik olmaz. Fiyat sorun değil diyorsan da daha uyguna Logitech G Pro x2 var.

Bütçenizi yeni gördüm. Tavsiyem Logitech G Pro x2 dir. Bir kulaklığa daha fazla para vermeye gerek yok bence. Çok harcamak istemezsende Asus Rog Pelta alabilirsin. Kendim de kullanıyorum, tavsiye ederim.

Tabi armoury crate gibi berbat bir programı göze alabilirsen. 🥲

Merhaba, bu kulaklığı gözüme kestirdim FPS oynuyorum genel de alınır mı? Oyunlar da performansı nasıldır?
Hocam bu kulaklık alabileceğiniz en iyi gaming kulaklıklardan birisi olduğu aşikar fakat bi alt modeli olan V3 ile arasında 3 kat'a yakın bir fiyat farkı var ve bu iki model arasındaki özellik farkları buna asla değmez. Paraya kıyarım derseniz tabii ki alınır fakat f/p asla değil.

Bütçenizi yeni gördüm. Tavsiyem Logitech G Pro x2 dir. Bir kulaklığa daha fazla para vermeye gerek yok bence. Çok harcamak istemezsende Asus Rog Pelta alabilirsin. Kendim de kullanıyorum, tavsiye ederim.

Tabi armoury crate gibi berbat bir programı göze alabilirsen. 🥲
Armoury Crate göze alamam :D Klavye de kullanmıştım bi ara o da sıkıntılıydı evet
Steelseriesin uygulamasından bıktığım için zaten bir yandan değiştiriyorum diğeride bataryasının ölmesi kaynaklı Artic nova7 pro var bende şuan.

Hocam dediğin kulaklık şuan 14k gibi bir fiyatı var, o paranın yarı fiyatına arkadaşın bahsettiği kulaklıkları alabilirsin ve alacağın performansta pek bir değişiklik olmaz. Fiyat sorun değil diyorsan da daha uyguna Logitech G Pro x2 var.
Benim kuzen kullanmıştı onu çok kaba çok terletiyor sıkıyor ağrıtıyor vesaire demişti hocam ya bilemiyorum görsellerden vs de öyle gibi duruyor.
Ses kalitesi vs olsun en iyisi G Pro x2 mi dersiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı