Razer blacksharrk V2 kulaklıkta 7.1 nasıl seçilir?

Daha fazla  
Kulaklığım Razer BlackShark v2. kulaklığı 7.1 de kullanmak için ayarlardan 7.1'i seçmem gerekiyor ama kulaklık olarak algılamıyor. Realtek hoparlör olarak gösterdiğinden kullanamıyorum. Bunun bir ayarı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Uygulamayı yükleyip aktifleştirdiyseniz oradan 7.1 ayarını aktif hale getirip ondan sonra 7.1 seçerseniz ses kısmından olur. Aynı kulaklığın V2 X modelini kullanıyorum.

v2x kanka ben zaten 7.1 uygulamasını açtım fakat bilgisayar kulaklığı realtek hoporlör olarak görüyor o yüzden 7.1 i seçemiyorum

Uygulamayı yükleyip aktifleştirdiyseniz oradan 7.1 ayarını aktif hale getirip ondan sonra 7.1 seçerseniz ses kısmından olur. Aynı kulaklığın V2 X modelini kullanıyorum.
hocam benimki de v2x ama bilgisayar kulaklığı realtek hopörlör olarak görüyor o yüzden 7.1 seçemiyorum

Bende de Realtek hoparlör olarak gözüküyor. Ayrıca bir de 7.1 diye bir ses kanalının olması gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…