Razer BlackWidow 3 Pro nasıldır?

SirArthurDayne

Decapat
Daha fazla  
Amazon İspanya'dan BlackWidow v3 Pro satın almak istiyorum. Toplam 145 euroya yani yaklaşık 2900 liraya denk gelecek. Wireless ve sarı Razer switcleri var. Bu klavye hakkında fazla inceleme görmedim. Tavsiye eder misiniz arkadaşlar?

Son düzenleme:
Dayanamadım aldım gitti. Garanti işi artık Allah'a emanet :) Razer sarı Switch'lerini çok begendim ve kablosuz olması da önemliydi benim için. Almak isteyenler için link bırakıyorum: https://www.amazon.es/gp/product/B08GCS5VKG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Benim 25 euroluk Amazon es kuponum vardı bu arada o da cezbetti biraz zamanında ekran kartı almıştım oradan hediye vermişler sanırım.

Hayırlı olsun o zaman. Umarım garantilik bir durum yaşamazsınız.

Hayırlı olsun. Hala Cynosa kullanan biz..
Daha iyisi senin olur umarım kardeşim

Evet klavye geldi. Razer yellow switche tam manasıyla aşık oldum. Hem yumusak hem sessiz hem de tok sesli tam anlamıyla istedigim buydu işte arayıp tarif edemiyordum. Deri bilek dayama aparatatı da çok keyifli. Wireless ve bluetooth modlarında sıkıntı yaşamadım. Tek dezavantajı şarj süresi olacak sanırım eleştriler o yöndeydi cünkü o da benim için sıkıntı değil saatlerce oyun oynayan birisi değilim. Herkese tavsiye ederim ben biraz uyguna aldım 130 küsür euroya geldi toplam

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı