ludwig1301 Hectopat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 190 12 Nisan 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, 2016'da aldığım klavyemin sol CTRL tuşu basmıyor. Evde tamir etmek mümkün müdür? Değilse nereye götürmem gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022
Merhaba arkadaşlar, 2016'da aldığım klavyemin sol CTRL tuşu basmıyor. Evde tamir etmek mümkün müdür? Değilse nereye götürmem gerekiyor?
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 12 Nisan 2022 #2 ludwig1301 dedi: Merhaba arkadaşlar, 2016'da aldığım klavyemin sol CTRL tuşu basmıyor. Evde tamir etmek mümkün müdür? Değilse nereye götürmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Söküp sabitleyicisine baktınız mı? Ctrl, shift, boşluk gibi tuşlarda metal bir parça oluyor. O kaymış olabilir.
ludwig1301 dedi: Merhaba arkadaşlar, 2016'da aldığım klavyemin sol CTRL tuşu basmıyor. Evde tamir etmek mümkün müdür? Değilse nereye götürmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Söküp sabitleyicisine baktınız mı? Ctrl, shift, boşluk gibi tuşlarda metal bir parça oluyor. O kaymış olabilir.
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #3 Söküp etrafını temizle yüksek ihtimal düzelir.
ludwig1301 Hectopat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 190 12 Nisan 2022 #4 AidenPearce dedi: Söküp sabitleyicisine baktınız mı? CTRL, Shift, boşluk gibi tuşlarda metal bir parça oluyor. O kaymış olabilir. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam sabitleyici bulunmuyor o tuşta. recept.karaduman dedi: Söküp etrafını temizle yüksek ihtimal düzelir. Genişletmek için tıkla... Bunu da denedim hocam biraz yaşlı olduğu için kartında mı sorun oluşmuştur acaba?
AidenPearce dedi: Söküp sabitleyicisine baktınız mı? CTRL, Shift, boşluk gibi tuşlarda metal bir parça oluyor. O kaymış olabilir. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam sabitleyici bulunmuyor o tuşta. recept.karaduman dedi: Söküp etrafını temizle yüksek ihtimal düzelir. Genişletmek için tıkla... Bunu da denedim hocam biraz yaşlı olduğu için kartında mı sorun oluşmuştur acaba?