Razer BlackWidow Chroma D tuşunun alt tarafı kırılması

YalkinY

Centipat
Merhabalar. Görüldüğü gibi Razer BlackWidow Chroma'nın D tuşumun altı kısmı kırılmış ve bu 3-4 ay önce olmuştu. Şu an bir çözüm yolu bulmak istedim, çözümlerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20201126_173855.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20201126_173906.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20201126_173933.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20201126_174025.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Cherry mx switchler ile uyumlu diye hatırlıyorum razer switchlerin kullandığı keycapsler, yani şunu demek istiyorum internetten ikinci el ya da sıfır cherry mx ya da bulursanız blackwidow keycaps alırsanız sorun çözülür. Bunun dışında chroma kullanıyorsun soldaki macro tuşlarından birisini çıkarıp oraya takabilirsin pek çok insan makro tuşlarını kullanmıyor ya da ok tuşlarının üstü numlock kısmının solundaki herhangi bir tuşla değişebilirsin?

Merhabalar şuan o tuşunu takılı olarak kullanıyorum o yerine 6 tuşunu 6 yerine ise kırık d'yi koydum. Fakat satan bir keycaps sitesi bulamadım Türkiye'de(Numpad'deki 6)
Yani gidip bir teknoloji mağazasından açıkta olanlardan tuş çalmak istemiyorum
Şuan o tuşların basımıyla ilgili hiç bir sorun yok fakat istediğim şey her tuşun yerli yerinde olması.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…