Razer Blackwidow Chroma "e" ve "s" Tuşlarına Basınca Sistem Donuyor

FahriBey

Kilopat
Arkadaşlar tam tarihini hatırlamıyorum ama 1,5 veya 2 sene önce Razer Blackwidow Chroma satın aldım. Yıllardır mis gibi de kullanıyordum. Şu son zamanlar da ''e'' ve ''s'' tuşları nasıl desem böyle laglı gibi oluyor. Mesela e veya s ye basılı tutarken bir an da yazmayı kesip bir an da devam ediyor veya böyle donuk şekil de yazıyor. Birçok yer de araştırdım ve eğer yeni bir driver güncellemesi geldiyse güncelleyip düzeltme şansı olduğunu öğrendim. Bu konu hakkında fikri olan var mı veya güncel driverı nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Blackwidow Chroma V2 kullanıyorum, Razer Synapse uygulamasından Apps kısmında gelen güncellemeleri görüp güncelleyebilirsin diye biliyorum.

Razer Blackwidow Chroma V2 kullanıyorum, Razer Synapse uygulamasından Apps kısmında gelen güncellemeleri görüp güncelleyebilirsin diye biliyorum.
Bayağıdır inceliyorum programı ama yok bulamadım.

Peki sürümü kaç Synapse 3 mü ?

Şu şekilde yapmayı deneyin;
Gizli simgeleri göster butonuna tıklayıp, Razer Central'ın üstüne gelip sağ tıklayıp Razer Central'e basın.
Sonrasında gelen pencereden yukarıdaki Apps butonuna basın ve oranın fotoğrafını atın.

Razer klavyelerde zamanla oluşan switch problemi mevcut, programla düzeltilmez garantisi varsa gönderin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…