Razer BlackWidow Chroma Klavyeyi Almaya Değer Mi?

^^Kaan^^

Kilopat
Daha fazla  
Razer BlackWidow Chroma almayı düşünüyorum. Türkiye fiyatı 650-750 TL civarında. Sizce alınır mı? Yoksa para ziyanı mıdır? Düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

"Çok iyi bir sistemim var, donanım olarak yükseltmeme gerek yok ve maddi durumum iyi, ayrıca sürekli online oyunlar oynuyor, bazısında zirveye oynuyorum ve klavyem beni yavaşlatıyor." diyorsan almaya değer. Eğer düşük, orta seviye bir sisteme sahipsen veya genelde offline oyunlar oynuyorsan almana pek değmeyecektir.

Saçma, Logitech K310 gibi 39 TL'lik bir klavye ile online FPS oyuncularının killstreakeri oluyorum mouse G300S; hiç te pahalı bir şeye gerek yok.

Ortalama bir gelire, ortalama bir sisteme sahipsen mantıklı bulmuyorum. Çok ucuza çok sağlam klavyeler mevcut.

Blackwidow mekanik bir klavye bende aynı klavyeyi kullanıyorum almadan önce senin gibi düşünüyordum aldıktan sonra hiç pişman olmadım kullandığım bütün gaming klavyeler ve düz klavyelerden çok farklı, mekanik klavyeye alıştıktan sonra diğer eski klavyeleri kullanmak hiç hoşuma gitmiyor mekanik klavyenin hissi bir ayrı, farklı mekanik klavye markalarıda var razer pahalı geldiyse onlarada bakabilirsin ama tabi bu bir zevk meselesi ortalama bir gelire sahipsen mekanik klavye alıp almamak sana kalmış

Amazon'dan Corsair Strafe'de alabilirsiniz. Switchleri daha kalitelidir. Ayrıca yaklaşık 200 tl ucuza denk geliyor ama gümrükte sıkıntı çıkar mı bilmiyorum.

Klavye alındı arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Şu anda klavye ile yazıyorum açıkçası ben çok beğendim ışıklar tuş hissiyatı vs.. peki siz ne düşünüyorsunuz?

Işıklar konusunda çok başarılı bir klavye Synapse 2.0 yazılımı sayesinde her türlü profili yapabiliyorsunuz Chroma Workshoptan oyunlarla uyumlu uygulamalar var onları bi gözden geçir derim elbet hoşuna gidicek vardır mesala Audio Visualizer kesin hoşuna gidicektir tuş hissiyatı çok güzel oyunlarda cherry mx blue kadar rahatsız etmiyor ve yazarkende cherry blue hissiyatını alabiliyorum çok hoş bir klavye almakla çok iyi yapmışsın Hayırlı olsun

Ben orjinal sitesinden bir uygulama indirdim ama virüslü çıktı korktum indiresim gelmedi umarım klavyenin ayarını bozmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…