Razer BlackWidow Chroma Led Kasma Sorunu

Berkay Çınar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Razer Blackwidow Chroma klavyemin led sorununu anlatıcam.

Bu klavyeyi alalı 1 hafta olmadı klavye 0 hiç açılmamış.

Klavytenin ledleri masaüstü bilgisayarımda sanki kasıyormuş gibi bir his veriyor. Yani wave ripple efektlerinde sanki takıla takıla gidiyor. Ama bu sorun leptopda olmuyor. Sanırsam bilgisayar donanımlarımda sorun var.

Bilgisayar özellikleri:

i5 661
GTX 960 (darboğaz oluyor biliyorum)
1TB HARDDİSK (100GB boş)
Anakart MSI
PSU 500 WATT

Herhalde bu kadar bilgi yeter.

Zaten Windows 10'a Geçtiğimden beri bilgisayar kasıyor. PC kastığı zamanda direk ledler iyice kasıyor zaten anlamadım gitti.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede aynı sorun vardı, ilk başta göz yanılması sandım fakat sonra gerçekten kastığını fark ettim.
Ayarlar bölümünden pc'yi sıfırlayın düzelicektir ben yaptım düzeldi.

Her yolu denedim olmadı en az 20 kere sildim yükledim hala oluyor kafayı yemek üzereyim synapse 2 yi indiriyorum yok ama 3 e geçiyorum var laptopta deniyorum 60 fps gibi muhtemelen regedit ayarlarından ama bilmiyorum 2 haftadır uğraşıyorum olmadı
Klavye : razer ornata chroma
Her yolu denedim olmadı en az 20 kere sildim yükledim hala oluyor kafayı yemek üzereyim synapse 2 yi indiriyorum yok ama 3 e geçiyorum var laptopta deniyorum 60 fps gibi muhtemelen regedit ayarlarından ama bilmiyorum 2 haftadır uğraşıyorum olmadı
Klavye : razer ornata chroma

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı