S Slade Wilson Hectopat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2015 #1 Yukarıda gördüğünüz üzere içerisinde Razer Blackwidow Chroma, Razer Ouroboros, Razer Goliathus Large Speed Edition bulunan setimi satmak istiyorum ürünler çok iyi muhafaza edilmiştir. Fiyatını 850 TL olarak görücüye sunuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2015
Yukarıda gördüğünüz üzere içerisinde Razer Blackwidow Chroma, Razer Ouroboros, Razer Goliathus Large Speed Edition bulunan setimi satmak istiyorum ürünler çok iyi muhafaza edilmiştir. Fiyatını 850 TL olarak görücüye sunuyorum.
Faiz Can Kavvas Hectopat Kek günü Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 423 Makaleler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2015 #2 Parça parça satmak gibi bir niyetin varsa klavye için bir fiyat söyleyebilir misin?
Timuçin Mete ÇETİNTAŞ Kilopat Katılım 23 Şubat 2015 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #3 Selamlar tek klavye için fiyat verebilir misiniz eğer o şekilde veriyorsanız?