Razer BlackWidow Chroma TR Layout Piyasada Var mı?

umut984417

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Razer BlackWidow Chroma' nın Türkçe klavyesi var mı? Yoksa Türkçe klavyesi çıkar mı? Ne zamana kadar çıkar? Almışken yazı yazmak kolay olsun diye Türkçe almak istiyorum bu yüzden benim için önemli. Razer Chroma set yapmayı planlıyodum ancak Türkçe klavyesi çıkmazsa olmayacak gibi gözüküyor.

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Açıkçası Türkçe bir klavye var mı bilmiyorum fakat Razer 5 kuruş hakketmez nedeni ise "kailh switches" kullanmaları kısacası Zalman'a laf atan Razer Fanboylar Zalmanın 100liralık mekanik klavyesiyle aynı anahtarları kullanıyor. Fakat anahtar rengi farkı var o ayrı bir şey ama şunu asla unutmayın "kailh" asla bir Cherry MX kadar olamaz.

Aklımda Steelseries vardı. Ancak o da Türkçe Q klavye değil. Sadece Logitech G710+ var. Ancak o da pek hoşuma gitmedi açıkçası. Almışken Türkçe almak istiyorum çünkü yazı yazarken sorun olcaktır benim için. Bazı sitelerde Türkçe Q klavye diyip İngilizce klavye kullanıyorlar. Acelem yok bu yüzden bekleyebilirim. Umarım Steelseries yada Razer' ın Türkçe Q klavyesini bulabilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı