Razer BlackWidow Chroma V2 klavye temizlik sonrası tuşlara basmıyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, klavyemi her zaman yaptığım gibi temizlemek için klavyemin üzerindeki her bir keycapi söküp içlerinde bulunan o-ringleri de çıkardım ve sabunlu suda belirli bir süre beklettim. Bekletirken de çok az kolonyaylı makyaj pamuğuna sıkıp klavyenin arasındaki kirleri temizledim. Suda belirli bir süre beklettikten sonra 5-6 kez sabun gidene kadar keycapleri ve o-ringleri durladım. Hepsini gerçekleştirdikten sonra hem o-ringleri hem keycapleri belli bir süre (15-20 belki 30 dakika) beklettikten sonra keycaplere o-ringleri geri takıp birer birer kepsini klavyeye geri taktım. İlk 1-2 saat her şey sorunsuzdu ve gayet düzgün kullanılıyordu. Aradan geçen 1-2 saat sonra "8" tuşunun ya basmadığını ya da basılı kaldığını gördüm. Ve sanırım 1-2 tuşta da benzer sorunlar var. Sizce 1-2 gün sonra geçer mi bunlar? Satın aldığım mağaza kapandı sanırım ve kutusunu bile kaybettim.

Edit: Arada 8 tuşuna bastığımda ya sadece 1 kez basıyor ya da belli bir süre basılı kalıp "888888888888" gibi yazıyor. Umarım düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı