B Baran Kurt Hectopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 44 11 Temmuz 2019 #1 Merhabalar. Ben yeni klavye alacağım ve iki klavye arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ve neden? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2019
Merhabalar. Ben yeni klavye alacağım ve iki klavye arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ve neden?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Temmuz 2019 #2 Gorunus olarak blackwidow elite daha guzel fakat bu fiyata Corsair red switch klavyelerden alinabilir. Hem de Razer'dan daha kaliteli.
Gorunus olarak blackwidow elite daha guzel fakat bu fiyata Corsair red switch klavyelerden alinabilir. Hem de Razer'dan daha kaliteli.
B Baran Kurt Hectopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 44 11 Temmuz 2019 #3 efedesu dedi: Gorunus olarak blackwidow elite daha guzel fakat bu fiyata Corsair red switch klavyelerden alinabilir. Hem de Razer'dan daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkürler. Daha önceki klavyem de Razer'di ve memnundum o yüzden yine Razer düşünüyorum.
efedesu dedi: Gorunus olarak blackwidow elite daha guzel fakat bu fiyata Corsair red switch klavyelerden alinabilir. Hem de Razer'dan daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkürler. Daha önceki klavyem de Razer'di ve memnundum o yüzden yine Razer düşünüyorum.
Creyl Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 4 6 Ağustos 2019 #4 Razer blackwidow Chroma v2 de makro tuşları var elite'de yok. Işıklandırma v2 de daha fazla görünüyor. Ama Elite'de multimedia tuşları var. Ben v2 aldım. Memnunum.
Razer blackwidow Chroma v2 de makro tuşları var elite'de yok. Işıklandırma v2 de daha fazla görünüyor. Ama Elite'de multimedia tuşları var. Ben v2 aldım. Memnunum.