B Berkay Uzun Hectopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 96 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2018 #1 Merhabalar, 400-500 TL civarında mekanik klavye almayı düşünüyorum. Sitelerde gezinirken en son olarak şu ikisinde karar kıldım; Razer Blackwidow Chroma Black Ops 3 Edition: https://www.amazon.com/Razer-BlackW...4806&sr=8-11&keywords=razer+blackwidow+chroma Kargo ve vergi dahil 105 Dolar yani hemen hemen 400 TL tutuyor. Chroma olması ekstra ilgimi çekti. Corsair K70 LUX: Corsair Gaming K70 LUX Kırmızı LED Cherry MX Red Türkçe Gaming Mekanik Klavye | ITOPYA 400 TL Türkçe layout klavye ve cherry mx red switchlere sahip. Sizce hangisini almalıyım? Neden? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, 400-500 TL civarında mekanik klavye almayı düşünüyorum. Sitelerde gezinirken en son olarak şu ikisinde karar kıldım; Razer Blackwidow Chroma Black Ops 3 Edition: https://www.amazon.com/Razer-BlackW...4806&sr=8-11&keywords=razer+blackwidow+chroma Kargo ve vergi dahil 105 Dolar yani hemen hemen 400 TL tutuyor. Chroma olması ekstra ilgimi çekti. Corsair K70 LUX: Corsair Gaming K70 LUX Kırmızı LED Cherry MX Red Türkçe Gaming Mekanik Klavye | ITOPYA 400 TL Türkçe layout klavye ve cherry mx red switchlere sahip. Sizce hangisini almalıyım? Neden? Şimdiden teşekkürler.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 14 Şubat 2018 #2 Hiçbir Razer switch, hiçbir Cherry MX switchten üstün olamaz. Cherry hissiyat ve basma ömrü olarak başarılı. Corsair K70 de güzel kasaya ve malzemeye sahip. K70 gayet güzel bir klavye. Gönül rahatlığla alabilirsiniz.
Hiçbir Razer switch, hiçbir Cherry MX switchten üstün olamaz. Cherry hissiyat ve basma ömrü olarak başarılı. Corsair K70 de güzel kasaya ve malzemeye sahip. K70 gayet güzel bir klavye. Gönül rahatlığla alabilirsiniz.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 14 Şubat 2018 #3 Blackwidow Chroma ile ben ve birkaç arkadaşım tuşların basılı kalması sorununu yaşadık. Ona göre cevap verirsem K70 daha iyi bir tercih olabilir.
Blackwidow Chroma ile ben ve birkaç arkadaşım tuşların basılı kalması sorununu yaşadık. Ona göre cevap verirsem K70 daha iyi bir tercih olabilir.
B Berkay Uzun Hectopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 96 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2018 #4 Bir arkadaşım da tuş basılı kalma sorunu yaşadığını söyledi. Teşekkür ederim arkadaşlar, sanırım k70 lux alacağım.
Bir arkadaşım da tuş basılı kalma sorunu yaşadığını söyledi. Teşekkür ederim arkadaşlar, sanırım k70 lux alacağım.
TrimasQue Kilopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 222 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 14 Şubat 2018 #5 Berkay Uzun dedi: Bir arkadaşım da tuş basılı kalma sorunu yaşadığını söyledi. Teşekkür ederim arkadaşlar, sanırım k70 lux alacağım. Genişletmek için tıkla... @Mr.Acar bu arkadaş yüzünden ben de Lux aldım. Bugun gelmesini bekliyorum.
Berkay Uzun dedi: Bir arkadaşım da tuş basılı kalma sorunu yaşadığını söyledi. Teşekkür ederim arkadaşlar, sanırım k70 lux alacağım. Genişletmek için tıkla... @Mr.Acar bu arkadaş yüzünden ben de Lux aldım. Bugun gelmesini bekliyorum.