Razer Blackwidow Chroma VS SteelSeries M800

Brandle

Hectopat
Daha fazla  
Mekanik uzun ömürlü bir klavye almak istiyorum. Bütçe sınırı yok. Aklımda Razer Blackwidow Chroma veya SteelSeries M800 var. Bunlardan hangisi daha iyidir ? Başka tavsiyeleriniz varsa onları da bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bende şuan Razer Blackwidow Chroma var. Gayet memnunum. Paran varsa Razer Blackwidow Chroma almanı tavsiye ederim.

O bütçede bir klavyenin kalitesiz olması zaten beklenemez. Bana sorarsanız tasarımlara bakabilirsiniz o kadar teknik özelliklere inmeye de pek gerek yok bence(profesyonel olarak oynamadığını düşünerek söyledim). Tasarım olarak ben Corsair Strafe veya M800 tercih ederdim.

En çok Rainbow Six oynuyorum. Şu an kullandığım Bloody klavye bana ağır kalas gibi geliyor açıkçası. Kafamda Steelseries Apex M500 var ama bir araştırma yaptım çoğu oyuncu Razer Blackwidow kullanıyormuş. Sizce bunun belli bir sebebi var mıdır? Razer alma diyenlerin sebebini de duymak isterim.

Razer kaliteli fakat çoğu kişinin kullanma sebebi genellikle tasarım,ses,ışıklandırma oluyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla tepkime süreleri de gayet hızlı.

Razer kaliteli fakat çoğu kişinin kullanma sebebi genellikle tasarım,ses,ışıklandırma oluyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla tepkime süreleri de gayet hızlı.
Fiyatlarına göre değil maalesef. Bir Corsair K70, BlackWidow Chroma'dan daha ucuz oluyorsa Razer o fiyatı hiç hak etmiyordur. Açıkçası ben çok kaliteli bulmuyorum da zaten. Yabancı forumlarda da dahil, uzun süreli kullanımda sıkıntı yaşayan çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…