Razer Blackwidow Chroma vs V2

Adı geçmiyor mu? Corsair K70 LUX modelini gördünüz mü hiç? Normal modeli bile klavyelerin efendisidir.
Eh işte öyle bir algı oluşturulmuş aslında sadece klavye üretimi yapan markalar var ama Türkiye'de pek bilinmiyor.Zaten bildiğim kadarıyla Tr de satışlarıda yok resmi olarak.
Corsair kesinlikle kaliteli ona bir şey demiyorum , yanlışlık olmasın.

Hocam Motospeed CK104 nasıldır? Yeni gördüm bu klavyeyi. Bana çok güzel geldi açıkçası. Üstelik mekanik klavye. RGB aydınlatma var. 16.4 milyon renk geçişi sunuyor. Klavyede farklı modlarda var. Bende gayet iyi. Ayrıca fiyatı da uygun geldi bana. Bunu almayı düşünüyorum nasıl klavyedir? Baya bir kişide öneriyor klavyeyi bu arada.

Sade bir tasarım arıyorsanız G610 da var. Masterkeys Pro L de var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

https://www.donanimhaber.com/cevre-...lemesi-Cherry-MX-Speed-ile-En-Hizlilardan.htm

Ben de Blackwidow Chroma almayı düşünüyordum. V2'nin bilek desteğinden başka bir farkı var mı?

Bu arada Corsair K95 geçmişti 1 günlüğüne elime, inanılmaz bir klavyeydi. K70 de onun kırpılmış modeli sanırım ve bilek desteği Chroma V2'den bana kalırsa çok daha mantıklı. Yine de sana kalmış, Razer'in yeşil switchi bildiğim kadarıyla mekanik hissini en tepede veriyor, sesiyle ve dokunuşuyla. Ama Corsair'in de sağlam yapısı, Cherry MX Speed switchi en hızlı anahtarlardan olması falan düşündürmüyor değil.

Motospeed markasının da diğerlerinin yanında bu kadar ucuz olma sebebini anlamış değilim. Parama güveniyor olsam alıp bir denemeyi çok isterdim. Muhtemelen yazılımlardan, tasarımdan falan geri kalıyordur.

Razerın sesi aslında Cherry tarafında Blue'nun sesine benziyor gibi click sesi çıkıyor.
Motospeed'in tonla incelemesi var Youtube'da bakabilirsiniz.

Orijinal ve V2 arasındaki farklar şunlardır:

-Orjinalde klavyeye takılan yastık yoktur
- Fonları farklıdır ( v2'ninki daha profesyonel görünür )
- V2 daha az leke tutar
-Orjinalin yanında 1 USB 2 Jak girişi vardır. V2'de ise 1 USB 1 Jak girişi vardır

Bunun gibi birçok farklılık vardır ama performans aynıdır. Eğer araştırmaya zamanın yoksa video atayım: link

Bu arada eğer tarzdan çok kaliteye önem veriyorsan Corsair K95 RGB Platinum'u şiddetle öneririm. Ama fiyatı çok yüksektir

hocam bende klavye arayışındayım tavsiyeniz nedir ? k70 lere baktım razer blackwidow elite baktım ama kararsızım beni uzun yıllar götürecek sağlam bi klavye arıyorum

hocam bende klavye arayışındayım tavsiyeniz nedir ? k70 lere baktım razer blackwidow elite baktım ama kararsızım beni uzun yıllar götürecek sağlam bi klavye arıyorum
Valla güncel klavyelere bakın. Ben yıllardır Cooler Master Masterkeys Pro L kullanıyorum memnunum hiç bir sorunu yok. Benimkinin kablosu çıkarılabilir bir kablo ama micro usb. Alacaksanız Type C çıkışlı bir klavye tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…