Razer BlackWidow Elite mi, Corsair K70 mi, ASUS ROG Scope Deluxe mı, SteelSeries Apex 5 mi?

Arkadaşlar, mekanik klavye arayışındayım ve şu an aklımda olan 4 klavye var. Başka önerileriniz varsa onları da yazabilirsiniz.

-ASUS ROG STRIX Scope Deluxe.
-Razer BlackWidow Elite.
-SteelSeries Apex 5.
-Corsair K70 RGB mk. 2.

Hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Forum bitmiş be...

Son düzenleme:
Kendim de şu an Corsair k70 kullanıyorum. Son derece keyifli ve kaliteli bir klavye. Ekstra tuşları çok rahat, ağırlığı ve bilek desteği ile premium hissiyat veriyor.

Mediamarktta o fiyata değil o klavye.
1 günlük indirimdi son klavyeyi de ben aldım az varmış ellerinde zaten.
yanlış bir klavye almışsınız hocam o fiyata aldıysanız.
Ne almaliydim sizce ?
Eski k70 i almak istemedim yeni versiyonunun da ben klavyeyi alırken en ucuzu 1100 TL idi. Bilek desteği de istiyordum ben kesinlikle.

1 günlük indirimdi son klavyeyi de ben aldım az varmış ellerinde zaten.

Ne almaliydim sizce ?
Eski k70 i almak istemedim yeni versiyonunun da ben klavyeyi alırken en ucuzu 1100 TL idi. Bilek desteği de istiyordum ben kesinlikle.
yok o fiyata mümkün değil anlamında diyorum. o fiyata bulduysanız ne ala. eski k70 ile yenisi arasında da tuş yerleri hariç bi fark yok aslında.

yok o fiyata mümkün değil anlamında diyorum. o fiyata bulduysanız ne ala. eski k70 ile yenisi arasında da tuş yerleri hariç bi fark yok aslında.
Hayır hayır doğru klavyeyi aldım :DD hemen atayım resmini.
Buyrun hocam...
Buyrun hocam...

Dosya Ekleri

• razer.PNG
    razer.PNG
    21,9 KB · Görüntüleme: 138
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı