Razer Blackwidow Elite V3 klavye bilgisayar sesini yükseltiyor

CathedralDogs

Hectopat
Saygılar,

Klavye olarak Razer Blackwidow Elite V3 kullanıyorum, ses artırtma, azaltma tuşu bozuldu, bozulduğu günden beri ses anlamsız artıyor. Azaltmaya çalışırken de ses yine yükseliyor. Bunu devre dışı bırakmamın bir yolu var mı? Cidden aşırı sinir bozucu bir şey olmaya başladı. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum. (bilgisayara kaç kez format attım fakat bu sorun çözülmedi.)

Dosya Ekleri

• 123asd.png
    6 KB · Görüntüleme: 75
Microsoft mağazası üzerinden powertoys (Preview olanı ücretsiz pek fark görmedim) indirerek ses açma kısma için ayrı bir tuş atayabilirsiniz. Benim de F8 tuşum kırık olduğundan ses arttırma ve kısmayı alt+a ve alt+s tuşları ile yapıyordum ve açıkçası normal kullanım açısındanda rahat oluyor.

Powertoys adında bir uygulama göstermiyor hocam.

İndirdim hocam, nereden yapıyoruz acaba? Videosu falan varsa gönderebilirseniz çok mutlu olurum.

upload hızım mükemmel olduğu için fotoğrafla anlattım hocam. sıkıntı çıkarsa yazın buradayım

İlk önce alttaki fotoğrafda gösterdiğim klavye yöneticisine girin sonra tuşu yeniden eşleye basın 3. fotoğraftaki gibi yapıp üstten tamama basın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…