C CKaEm Yoctopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #1 Dün gece çalışan klavye sabah kalktığımda çalışmamaya başladı. Hiçbir şey de yapmadım. Bilgisayar klavyeyi dahi görmüyor, aynı sorunu yaşayan ya da bilgisi olan yardım edebilir mi?
Dün gece çalışan klavye sabah kalktığımda çalışmamaya başladı. Hiçbir şey de yapmadım. Bilgisayar klavyeyi dahi görmüyor, aynı sorunu yaşayan ya da bilgisi olan yardım edebilir mi?
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 5 Nisan 2022 #2 Kabloyu çıkartın, CTRL Caps Lock ESC tuşlarına basılı tutup klavyenin kablosunu takın. Düzelebilir. Artı 0 Eksi
KS KS C CKaEm Yoctopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #3 Fodenist dedi: Kabloyu çıkartın, CTRL Caps Lock ESC tuşlarına basılı tutup klavyenin kablosunu takın. Düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi ama yine de teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Fodenist dedi: Kabloyu çıkartın, CTRL Caps Lock ESC tuşlarına basılı tutup klavyenin kablosunu takın. Düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi ama yine de teşekkür ederim
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 5 Nisan 2022 #4 CKaEm dedi: Düzelmedi ama yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Işıkları yanıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS C CKaEm Yoctopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #5 Fodenist dedi: Işıkları yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır Artı 0 Eksi
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 5 Nisan 2022 #6 CKaEm dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi ne zaman almıştınız? Artı 0 Eksi
KS KS C CKaEm Yoctopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #7 Fodenist dedi: Klavyeyi ne zaman almıştınız? Genişletmek için tıkla... 1 hafta oldu Artı 0 Eksi
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 5 Nisan 2022 #8 CKaEm dedi: 1 hafta oldu. Genişletmek için tıkla... İade edin o zaman niye bekliyorsunuz. Artı 0 Eksi