İndirimde buldum, Razer kaliteli marka olduğunu bildiğim için de kafama yattı. Ne dersiniz? Yorumları epey iyi.
Plastik kasa falan demişler o yüzden fazla emin olamadım.Bence net alınır hocam Razer kalitesinden şaşmamak gerek.
Yani benim dediğime alınmaz mı diyorsunuz?Tam Boy:
Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe Artarsa:
Razer BlackWidow V3 Yeşil Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Razer BlackWidow V3 Yeşil Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
TKL:
Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye
Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bütçe Artarsa:
HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.291,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HyperX Alloy Origins Core Mekanik Klavye İncelemesi
Hepinize merhaba. Uzun bir aradan sonra tekrar bir inceleme ile karşınızdayım. Bugün sizlere Philips SPK8614'ten geçmiş olduğum HyperX Alloy Origins Core modelini inceleyeceğim ve birlikte klavyenin tüm detaylarına ineceğiz. Neden Alloy Origins Core? Yaklaşık 6 aydır kullanmış olduğum Philips...www.technopat.net
İndirimde buldum, Razer kaliteli marka olduğunu bildiğim için de kafama yattı. Ne dersiniz? Yorumları epey iyi.
Plastik kasa falan demişler o yüzden fazla emin olamadım.
Bu klavye neden alınmaz peki? Direkt bu klavye üzerinden değerlendirip rakipleri daha iyi olduğu için alınmaz demezseniz sevinirim. Asus olanın tipini beğenmedim açıkçası.Razer'ın klavyeleri çok güzel ama bu klavye alınmaz @AkınC hocam zaten önermiş.
Bu klavye neden alınmaz peki? Direkt bu klavye üzerinden değerlendirip rakipleri daha iyi olduğu için alınmaz demezseniz sevinirim. ASUS olanın tipini beğenmedim açıkçası.
Biraz yanlış demişim hocam onun yeni modeli olan Black window V3 varken alınmaz sitelerden karşılaştırmasına bakmıştım v3'te bolca yeni özellik getirmişler.
Hocam arada 300 TL fark var muhtemelen arkadaşın bütçesi 700-800 arası o yüzden bu klavyeyi alabilir diye düşünüyorum.