G Guanzo Megapat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2019 #1 Merhaba, Razer BlackWidow klavyesi hoşuma gitti, Yellow ile Orange arasında kararsızım. İzmir'de herhangi bir mağazada nerede test edebilirim bu klavyeyi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2019
Merhaba, Razer BlackWidow klavyesi hoşuma gitti, Yellow ile Orange arasında kararsızım. İzmir'de herhangi bir mağazada nerede test edebilirim bu klavyeyi?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 13 Eylül 2019 #2 Razer'ın kullandığı switchleri Cherry MX kadar kaliteli bulmuyorum o yüzden benim önerim Cherry MX kullan bir klavye almanız. Bunlarda bakabilirsiniz: Hyperx Alloy FPS RGB Corsair K70 MK.2 Cooler Master MK750 Asus ROG Claymore
Razer'ın kullandığı switchleri Cherry MX kadar kaliteli bulmuyorum o yüzden benim önerim Cherry MX kullan bir klavye almanız. Bunlarda bakabilirsiniz: Hyperx Alloy FPS RGB Corsair K70 MK.2 Cooler Master MK750 Asus ROG Claymore