Prooyuncu1 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar Razer Blackwidow serisi kullanıyorum unuttum tam modelini. Tuşları çıkardım ama baktım Switch yok. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2022
Arkadaşlar Razer Blackwidow serisi kullanıyorum unuttum tam modelini. Tuşları çıkardım ama baktım Switch yok.
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #2 Mekanik hisli diye geçiyor hocam bundan dolayı switch yok. Ayrıca model numarası altında yazıyordur paylaşırsanız detayını öğreniriz. Artı 0 Eksi
Mekanik hisli diye geçiyor hocam bundan dolayı switch yok. Ayrıca model numarası altında yazıyordur paylaşırsanız detayını öğreniriz.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #3 Mekanik değil hocam zaten, mekanik hisli bu klavye. Artı 0 Eksi
KS KS Prooyuncu1 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #4 Arkadaşlar modeli yanlış söylemişim Razer Ornata Chroma ve hangj numaradan bahsediyorsun. Emir Yüksel dedi: Mekanik hisli diye geçiyor hocam bundan dolayı Switch yok. Ayrıca model numarası altında yazıyordur paylaşırsanız detayını öğreniriz. Genişletmek için tıkla... Kiznaiver dedi: Mekanik değil hocam zaten, mekanik hisli bu klavye. Genişletmek için tıkla... Mekanik diye almıştım oysaki neyse Artı 0 Eksi
Arkadaşlar modeli yanlış söylemişim Razer Ornata Chroma ve hangj numaradan bahsediyorsun. Emir Yüksel dedi: Mekanik hisli diye geçiyor hocam bundan dolayı Switch yok. Ayrıca model numarası altında yazıyordur paylaşırsanız detayını öğreniriz. Genişletmek için tıkla... Kiznaiver dedi: Mekanik değil hocam zaten, mekanik hisli bu klavye. Genişletmek için tıkla... Mekanik diye almıştım oysaki neyse
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #5 Prooyuncu1 dedi: Arkadaşlar modeli yanlış söylemişim Razer Ornata Chroma ve hangj numaradan bahsediyorsun. Mekanik diye almıştım oysaki neyse Genişletmek için tıkla... Klavyeniz membran maalesef. Güzel bir klavyedir ama mekanik sanıp almanız kötü olmuş. Artı 0 Eksi
Prooyuncu1 dedi: Arkadaşlar modeli yanlış söylemişim Razer Ornata Chroma ve hangj numaradan bahsediyorsun. Mekanik diye almıştım oysaki neyse Genişletmek için tıkla... Klavyeniz membran maalesef. Güzel bir klavyedir ama mekanik sanıp almanız kötü olmuş.
KS KS Prooyuncu1 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #6 Kiznaiver dedi: Klavyeniz membran maalesef. Güzel bir klavyedir ama mekanik sanıp almanız kötü olmuş. Genişletmek için tıkla... Değiştirmeli miyim sizce Rampage bir mekanik klavye alsam mı? Artı 0 Eksi
Kiznaiver dedi: Klavyeniz membran maalesef. Güzel bir klavyedir ama mekanik sanıp almanız kötü olmuş. Genişletmek için tıkla... Değiştirmeli miyim sizce Rampage bir mekanik klavye alsam mı?
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #7 Prooyuncu1 dedi: Değiştirmeli miyim sizce Rampage bir mekanik klavye alsam mı? Genişletmek için tıkla... Klavyenin bir sorunu yoksa devam edin bence kullanmaya. Kötü bir klavye değil dediğim gibi, sadece mekanik değil. Ayrıca Rampage almayın asla. Artı 0 Eksi
Prooyuncu1 dedi: Değiştirmeli miyim sizce Rampage bir mekanik klavye alsam mı? Genişletmek için tıkla... Klavyenin bir sorunu yoksa devam edin bence kullanmaya. Kötü bir klavye değil dediğim gibi, sadece mekanik değil. Ayrıca Rampage almayın asla.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #8 Prooyuncu1 dedi: Değiştirmeli miyim sizce Rampage bir mekanik klavye alsam mı? Genişletmek için tıkla... Rampage kesinlikle düşünmeyin bile. Artı 0 Eksi
Prooyuncu1 dedi: Değiştirmeli miyim sizce Rampage bir mekanik klavye alsam mı? Genişletmek için tıkla... Rampage kesinlikle düşünmeyin bile.
KS KS Prooyuncu1 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #9 Ar0x dedi: Rampage kesinlikle düşünmeyin bile. Genişletmek için tıkla... Neden Rampage önermiyorsunuz birde ne klvye önerirsiniz Kiznaiver dedi: Klavyenin bir sorunu yoksa devam edin bence kullanmaya. Kötü bir klavye değil dediğim gibi, sadece mekanik değil. Ayrıca Rampage almayın asla. Genişletmek için tıkla... Neden Rampage önermiyorsunuz ikinci bir klavye olarak ne almalıyım sizce Artı 0 Eksi
Ar0x dedi: Rampage kesinlikle düşünmeyin bile. Genişletmek için tıkla... Neden Rampage önermiyorsunuz birde ne klvye önerirsiniz Kiznaiver dedi: Klavyenin bir sorunu yoksa devam edin bence kullanmaya. Kötü bir klavye değil dediğim gibi, sadece mekanik değil. Ayrıca Rampage almayın asla. Genişletmek için tıkla... Neden Rampage önermiyorsunuz ikinci bir klavye olarak ne almalıyım sizce
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #10 Prooyuncu1 dedi: Neden Rampage önermiyorsunuz bir de Cherry MX Blue Switch olur mu sizce. Neden Rampage önermiyorsunuz ikinci bir klavye olarak Cherry MX Blue Switch almayı düşünüyorum buna ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Rampage dandik malların üstüne marka basıp satan bir firma. Bütçe yeterliyse önereceğim klavye: XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Artı 0 Eksi
Prooyuncu1 dedi: Neden Rampage önermiyorsunuz bir de Cherry MX Blue Switch olur mu sizce. Neden Rampage önermiyorsunuz ikinci bir klavye olarak Cherry MX Blue Switch almayı düşünüyorum buna ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Rampage dandik malların üstüne marka basıp satan bir firma. Bütçe yeterliyse önereceğim klavye: XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr