Razer Blackwidow klavyenin çalışmayan tuşu lehimlenir mi?

charonn

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar. Ben Razer Blackwidow klavyemi 5 yıldır kullanıyorum. Bu haftaya kadar hiçbir sorun olmadan oynadım hiçbir tuşta hiçbir sorun yoktu ama 3 gün önce W tuşu tam basmamaya başladı. Sonra internetten baktım ve lehim makinesiyle başka Switch'le değiştirilebileceğini öğrendim. Daha önce hiç lehim makinesi kullanmadım ama internetten bakıp satın aldım ve dün klavyenin arkasını açıp lehimleri erittim (fazla eridi sanırım videolardakinde kenarlarda biraz lehim kalıyordu benimkinde simsiyah oldu delik açıldı) sonra başka bir Switch'le değiştirdim. Taktım ve çalışmıyor. Değiştirdiğim Switch de önceden W tuşumun olduğu Switch de çalışmıyor. W tuşunun ışığı yanmıyor. Buraya kadar durum güzel ama ben lehimleri eritip Switch'leri değiştirdikten sonra geri lehimlemedim o deliği. Bu yüzden çalışmıyor olabilir mi yoksa yakmış mıyımdır? Şu anda arkası kapalı olduğu için ve açmak çok zor olduğu için açamıyorum. Sizce lehimlesem çalışır mı? Bana yanmış gibi geldi ama son bir ihtimal. 5 yıllık arkadaşımı kaybedeceğim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler!

Hiç klavye lehimi yapmadım, ama başka şeylerin lehimi yaptım ve bana yakmışsınız gibi geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı