4 Mart 2015 Mesaj: 8 Arkadaşlar ben bu üçünü sipariş etmeden önce size bir sormak istedim. Kullananlar varsa görüşlerinizi ve duyduklarınızı bana söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Arkadaşlar ben bu üçünü sipariş etmeden önce size bir sormak istedim. Kullananlar varsa görüşlerinizi ve duyduklarınızı bana söyleyebilir misiniz?
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #2 Öncelikle lütfen konuyu doğru yere açın. Eğer oyuncu isen Mamba'yı önermiyorum çünkü kablosuz. Onun yerine Deathadder chroma alırsın hemde paran cebinde kalmış olur. Tiamat yerine Kraken Pro alabilirsin.
Öncelikle lütfen konuyu doğru yere açın. Eğer oyuncu isen Mamba'yı önermiyorum çünkü kablosuz. Onun yerine Deathadder chroma alırsın hemde paran cebinde kalmış olur. Tiamat yerine Kraken Pro alabilirsin.
KS KS B BlacKRappeS2 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 68 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #3 Neden herkes Deathadder diyor bunu bana açıklarmısın ?
Sasha UKR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.298 Makaleler 6 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Universite öğrencisi, ekonomi 4 Mart 2015 #4 Deathadder Chroma yada Steelseries Rival al. Oyuncu adama kablosuz yaramaz. Tiamata 7.1 ses kartı lazım. Var mı sende? Ayrıca Tiamat yerine ben Kraken 7.1 tavsiye ederim. Klavye al gitsin.
Deathadder Chroma yada Steelseries Rival al. Oyuncu adama kablosuz yaramaz. Tiamata 7.1 ses kartı lazım. Var mı sende? Ayrıca Tiamat yerine ben Kraken 7.1 tavsiye ederim. Klavye al gitsin.
Graphite Megapat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 797 Çözümler 1 4 Mart 2015 #5 Mambaya kablo direkte takılabiliyor.
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #6 Graphite dedi: Mambaya kablo direkte takılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kullanılan sensör vs. farklı. Kablosuz diye daha fazla para vermenin amacı yok. Son düzenleme: 4 Mart 2015
Graphite dedi: Mambaya kablo direkte takılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kullanılan sensör vs. farklı. Kablosuz diye daha fazla para vermenin amacı yok.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 7 Mart 2015 #8 Optik mouse almaya çalış.
HalimBerkAkturk Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 342 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #9 Razer veya SteelSeries markalarına yönel ikiside gerçekten aşırı derece kaliteli.