M MKopuz Ziyaretçi 23 Kasım 2014 #1 Razer Blackwidow bayağı pahalı bir klavye. O klavye gibi tuşlarında ve tuşların altında ışık yanan bir klavye önerir misiniz?
Razer Blackwidow bayağı pahalı bir klavye. O klavye gibi tuşlarında ve tuşların altında ışık yanan bir klavye önerir misiniz?
Erdi Vatansever Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 359 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #2 Önermesi kolay fakat onun gibi ses çıkaramayabilir. Sen bize bütçe belirt ona göre önereyim sana.
M MKopuz Ziyaretçi 24 Kasım 2014 #3 Ses önemli değil. Geceleri karanlıkta çok güzel gözüküyor. Ben bir tane buldum onu alacağım sanırsam. CM Storm Devastator Aydınlatmalı Klavye (TR) Mouse Set Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Ses önemli değil. Geceleri karanlıkta çok güzel gözüküyor. Ben bir tane buldum onu alacağım sanırsam. CM Storm Devastator Aydınlatmalı Klavye (TR) Mouse Set Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
9Tails Hectopat Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 184 Makaleler 1 24 Kasım 2014 #4 Logitech ve razer markalarını öneririm şahsen birde ne alacaksan al gameekstra dan alma çünkü oradaki fiyatlar diğer yerlere göre daha pahalı oluyor.
Logitech ve razer markalarını öneririm şahsen birde ne alacaksan al gameekstra dan alma çünkü oradaki fiyatlar diğer yerlere göre daha pahalı oluyor.
M MKopuz Ziyaretçi 24 Kasım 2014 #5 9Tails dedi: Logitech ve razer markalarını öneririm şahsen birde ne alacaksan al gameekstra dan alma çünkü oradaki fiyatlar diğer yerlere göre daha pahalı oluyor. Genişletmek için tıkla... Gittigidiyor da var 110 tl.
9Tails dedi: Logitech ve razer markalarını öneririm şahsen birde ne alacaksan al gameekstra dan alma çünkü oradaki fiyatlar diğer yerlere göre daha pahalı oluyor. Genişletmek için tıkla... Gittigidiyor da var 110 tl.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2014 #6 Uygun ve kaliteli okarak Logştech G105 iyi bir tercih.
M MKopuz Ziyaretçi 24 Kasım 2014 #7 bedirhan dedi: Uygun ve kaliteli okarak Logştech G105 iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Onun sadece tuşlarında led var. Ben tamamen alt tabakada da olsun istiyorum.
bedirhan dedi: Uygun ve kaliteli okarak Logştech G105 iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Onun sadece tuşlarında led var. Ben tamamen alt tabakada da olsun istiyorum.
Erdi Vatansever Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 359 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2014 #8 Bütçe sınırın ne kadar? Sanırım buldum. Microsoft X6 Sidewinder.
B berkil58 Hectopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2014 #10 Sana bu konuda en iyi tavsiyeyi veririm beni dinlemezsen hata edersin. Yurt dışından getirme durumun ve bütçenin max kaç olduğunu söyler misin?
Sana bu konuda en iyi tavsiyeyi veririm beni dinlemezsen hata edersin. Yurt dışından getirme durumun ve bütçenin max kaç olduğunu söyler misin?