Razer Blackwidow Ultimate 2016 ile Chroma Switch Keyleri Aynı mı?

Edenclw

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Yaz tatilinde razer mekanik bir klavye alacağım. Tercihim ultimate2016 ve chromadan yana. Ben chromayi daha çok içime sindirim ama blackwidow 2016 ile aynı swtchlere sahip mi? İki klavyede de tuşlara bastığımızda aynı sesimi çıkarıyor? Ses olayı benim için biraz önemlidir. Ne kadar çok çıkarırsa o kadar iyidir. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetim henüz olmadığı için mobil internetten giriyorum bilgisayara bağlayıp çok yemesin diyede video izeyemiyorum. Rica etsem siz benim yerime bakabilir misiniz? @yunus1_reis

Ayni switchler fark etmiyor sadece chroma da rgb aydinlatma var o kadar. Ben de bu yaz blackwidow ultimate 2016 alicam. Sesi gercekten cok guzel.

Ayni switchler fark etmiyor sadece chroma da rgb aydinlatma var o kadar. Ben de bu yaz blackwidow ultimate 2016 alicam. Sesi gercekten cok guzel.
Blackwidow x ile blackwidow arasındaki fark sadece x'de Green switch kullanılıp orange(silent) switch kullanılmaması mi? (Blackwidowx x chroma icin)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı